Hogyan reagálnátok rá, ha egyszer rajtakapnátok egy idősebb férfi rokont, ismerőst, hogy a 10-12 éves lányotokat "nimfácskának" becézi?
Hogyan reagálnék?
Nem tudom, mert nem voltam még ilyen helyzetben, de szerintem kihozná belőlem az állatot.
Engem,akinek szintén 13 éves lánya van komoly aggodalommal töltene el.
Nem engedném,hogy egyedül maradjon vele.
Azonkívül elmesélném a rokonainknak is és megkérdezném a véleményüket.
Ha mérges lenne,hogy hátba támadtam és nem tőle kérdeztem meg,nem érdekelne,mert az én hátba támadásom kis piskóta az ilyen szintén hátba támadós pedofil hajlamokhoz képest.
Legalább megtudja a határait,hogy lejáratom én is,ha nem marad veszteg.
NIMFA jelentése: a görög mitológiában a természet erőit megszemélyesítő halandó, de hosszú életű, örökké fiatal istennő; szép csinos fiatal nő.
Név: Nimfa
Eredet: görög
Jelentés: mely a mitológiai nimfák nevéből származik
Névnapok: November 10.
MI VAN EZEN ROSSZ?
Miért baj?
"A nimfák görög mitológiai nőalakok – a szépség, a termékenység, a természet alkotó és tápláló erőinek megtestesítői. A nimfák különösen szép helyekhez vagy tájakhoz kötődnek; otthonaik a hegyek, völgyek, hűs barlangok, ligetek, fák, patakok és folyók; dús réteken táncolnak, virágos mezőkön pajzánkodnak, mindig jókedvűek és gyakori célpontjai az életerős szatírok szerelmi vágyainak – az élet mozgalmasságát mutatják be. Istenek, istennők kísérői; ők Artemisz vadásznői, Apollón prófétái, Dionüszosz – a mulatozás és a fák istenének – partnerei (sőt, Dionüszosz szerelme, Alphesziboia is nimfa), megjelennek a pásztoristenek, Pán és Hermész oldalán, de szívesen rajta felejtik szemüket a szép, délceg halandókon is."
Én megkérdezném az öreget, hogy tudja-e mit jelent? Lehet nem tudja. Ha viszont tudja, az életben engedném a gyerekem közelébe, és a rokonoknak is elmondanám.
esküszöm szörnyűek vagytok. Honnan tudjátok,hogy 80 éves?
Ez olyan mintha azt mondaná neki,hogy szépség. Vagy tündérke.... -.-"
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!