Nagyszülő ittasan unoka születésnapjan ?
10 eves unokaja szuletesnapjan a nagymuternak sikerult az ebedet leobliteni 3-4 pohar borral meg 2 feles palinja
Magyarul eneklosre itta magat
Parom csaladja amugy, nem szokasa ez a neninek de teljesen lesokkolt.
A vegen meg segithetett neki a 2 fia kikiserni a haloszobaba lefekudni..
Ti mit gondoltok errol?
Mindegyikünk ismeri.
De a kérdező írta, hogy nem szokása a néninek. Nagyon sok minden befolyásolja az alkohol felszívódását.
Ahogy lehet, hogy nagyobb mennyiségtől se rúgsz be, de lehet, hogy 2 sörtől másnapos vagy.
Valószínűleg a néni nem jól mérte fel.
Semmit, egészségére. Gondolom te sosem ittál egy korttyal se többet mint kellett volna.
Nem ártott senkinek gondolom. Gondolom ha a te anyukád tette volna akkor azt mondanád milyen jó hangulata volt de jó hogy jól érezte magát.
Semmi nincs ebben, előfordul. mi is jártunk így,hogy egyik rokon túltolta. Nagy ügy.
Vagy akkor vigyetek el minden piát, ha zavar, hogy valaki iszik - és nem mindenki ismeri a mértéket. Az, aki amúgy nem iszik nem tudja, mennyi a kevés és mi a "már sok".
Én kb tudom, hogy két pohár sör... de múltkor még így is becsiccsentettem másfél pohártól, szóval teljesen egyéni.
"Ti mit gondoltok errol?"
Hogy ez egy unalmas kamukérdés, vagy ha igaz, akkor neked sok időd van lényegtelen infókat megosztani a családodról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!