Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Miért csak velem csinálja?

Miért csak velem csinálja?

Figyelt kérdés
A nagybácsim karácsonykor nem szokta a legkreatívabb ajándékotkat venni, de mindenkinek vesz valamiféle italt vagy sminkkészletet. Az utóbbi három évben viszont én először semmit nem kaptam, másodjára 2 szelet csokit, harmadjára egy kis plüss majmot. Csak velem csinálja ezt, de miért. Kb semennyire nem változtam meg és egyszer sem voltam vele bunkó.

2023. dec. 11. 22:19
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
83%

14-16 évesnek nem olyan könnyű ajándékot venni, mert a játékhoz már nagy vagy, az italhoz és a sminkkészlethez még kicsi, ezen túl pedig te magad mondtad, hogy nem túl kreatív.

A fiatalok ízlését nehéz eltalálni. Lehet, hogy eszébe sem jut, hogy szeretsz olvasni, vagy úgysem találná el a műfajt. Talán venne egy pólót, de nem tudja a méretedet és a stílusodat. Telefonra és hasonló kütyükre meg nincs pénze.

A csokival nem lőhet nagyon mellé, amennyiben nem vagy cukorbeteg vagy kakaóallergiás. Nem kell rossz szándékot keresni mögötte. Lassan belenősz abba az életkorba, amikor az ajándéknak inkább jelképes értéke van.

2023. dec. 13. 10:32
 12/12 anonim ***** válasza:
35%
Neked legalább vett valamit. Nekem semmit, pedig nem is csóró
2023. dec. 13. 18:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!