Miért csak velem csinálja?
Figyelt kérdés
A nagybácsim karácsonykor nem szokta a legkreatívabb ajándékotkat venni, de mindenkinek vesz valamiféle italt vagy sminkkészletet. Az utóbbi három évben viszont én először semmit nem kaptam, másodjára 2 szelet csokit, harmadjára egy kis plüss majmot. Csak velem csinálja ezt, de miért. Kb semennyire nem változtam meg és egyszer sem voltam vele bunkó.2023. dec. 11. 22:19
11/12 anonim válasza:
14-16 évesnek nem olyan könnyű ajándékot venni, mert a játékhoz már nagy vagy, az italhoz és a sminkkészlethez még kicsi, ezen túl pedig te magad mondtad, hogy nem túl kreatív.
A fiatalok ízlését nehéz eltalálni. Lehet, hogy eszébe sem jut, hogy szeretsz olvasni, vagy úgysem találná el a műfajt. Talán venne egy pólót, de nem tudja a méretedet és a stílusodat. Telefonra és hasonló kütyükre meg nincs pénze.
A csokival nem lőhet nagyon mellé, amennyiben nem vagy cukorbeteg vagy kakaóallergiás. Nem kell rossz szándékot keresni mögötte. Lassan belenősz abba az életkorba, amikor az ajándéknak inkább jelképes értéke van.
12/12 anonim válasza:
Neked legalább vett valamit. Nekem semmit, pedig nem is csóró
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!