Hogyan lehetne kihúzni a vidéki rokonokat a köz tv és a Kossuth-rádió világából?
#30 "Mi a baj a köztévével?"
Az vele a bajuk, hogy ott nem a nekik tetsző ballib propagandát hallhatják.
Ezért nem érdemes ilyen politikai vitákkal foglalkozni.
Aki látta a törölt hozzászólásom, fájó pontra tapintottam, töröltetted?
Aljas munka, de ezért nem érdemes szóba sem állni ilyenekkel.
Majd szavazunk...
Egyáltalán mit keres egy politikai kérdés a családi szekcióban?
Így könnyebben törölhető, olyan ürüggyel, hogy politizáltam?
De ne vicceljük, ez egy politikai kérdés és politikai válaszok.
Csak az én válaszom nagyon fájt valakinek, mondjuk nem is csodálom (igazság).
Ne vicceljünk, akkor törölni kellene egy csomó választ, ami politikai felhangot üt meg.
Nem gond, ennyi öröme legyen valakiknek, én mindig azt mondom, inkább üldözzenek el a fórumokról, igazságtalan húzásokkal.
Majd a szavazóurnánál eljön az igazság pillanata.
"Majd a szavazóurnánál eljön az igazság pillanata."
Eljött. Nem egyszer, nem kétszer, hanem már sokszor.
Csak van aki ezt nem képes megérteni.
És mibe került nekünk ez az igazság?
Mire kellene elismerően csettinteni, hogy na, az igen? Mert a Kossuthon és társain arról szólnak a hírek, hogy minden überfaxa, csak épp ezt senki nem tapasztalja.
Fogalmad sincsen arról mi megy a Kossuth-on. Nem erről szólnak a csatornán a hírek, beszélgetések.
Ez 1 rádiócsatorna az összes hírforrás közül.
Csak az ostoba ballibek hiszik azt, hogy a más véleményen levők nem hallgatnak más rádiót, nem néznek más tévét, nem olvasnak más újságot és nem használnak közösségi médiát, internetet.
Pont amiatt van a fidesznek sokadszorra kétharmada mert az emberek megtapasztalták a valóságot 2010 előtt is meg most is és össze tudják hasonlítani azt ami van azzal ami lehetne ha nem ez a kormány lenne. EZÉRT döntenek úgy évről évre, hogy INKÁBB a fidesz maradjon, mint ami más lehetőség van.
Mert tudják hogy ennél bizonyosan rosszabb lenne. Nekik személyesen és az országnak is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!