Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Csak nekem tűnt ez fel?

Csak nekem tűnt ez fel?

Figyelt kérdés
Azt figyeltem meg hogy a romáknál sokkal jobban szeretik egymást a rokonok. Tehát tegyük fel van egy lány és meg ismerkedik a lány a fiú családjával és náluk a lány családja és a fiú családja tökre jóba vannak, nem úgy mint a magyaroknál. Ja meg a sógornők olyanok mint a barátnők annyira jóba vannak. Jó ez náluk sincs mindig így de többnyire így van. Meg pl ha a fiúnak vannak öccsei akkor olyan az a lánynak mintha neki is az öccsei lennének és ezt nagyon jó látni. És náluk nincs az hogy a két család nincs jóba, hanem a két család tökre jóba van és megismerkednek egymás barátaival és nagyon befogadóak, szeretve várják az embert egyből ha mész oda ülnek melléd beszélgetni, egyből étellel kínálnak.

2023. okt. 27. 19:47
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
86%

Hát akiket én ismerek, nagyon ritka az, hogy jobban szeressék egymást, mint bárki, főleg az ellenkezője igaz.

Én azt vettem észre, hogy a többség ütivágja akiket elvileg szeret, ordenáré módon beszélnek egymással és kb egy üveg sörért eladnák egymást, ha azon múlna.

2023. okt. 27. 20:57
 12/20 anonim ***** válasza:
58%
#10 pl mert nem minden roma csinálja ezt xD
2023. okt. 27. 20:58
 13/20 A kérdező kommentje:
#10 nem én pontoztalak le. Egyet értek amit írtál
2023. okt. 27. 21:03
 14/20 anonim ***** válasza:
50%
Szerintem ez csak a kisebbsegi letbol fakad. Az ashkenazi zsidok kozott is van egyfajta ilyen tobblet osszetartas.
2023. okt. 27. 21:33
 15/20 A kérdező kommentje:
#14 de jó ezt látni
2023. okt. 27. 21:49
 16/20 A kérdező kommentje:
Akik vasvillákkal dobaloznak az az allja cigány
2023. okt. 27. 21:50
 17/20 anonim ***** válasza:
85%

Ma volt egy roma gyerek itt a gyakorin hogy az após kèssel kergeti.

Kis roma kultúra

2023. okt. 27. 21:57
 18/20 anonim ***** válasza:
77%

Ez baromság.

Én cigány nő vagyok és a rokonaim is hasonlóak egymással, el is pártoltam tőlük.

Mikor buli van, mindenki szeret mindenkit, aztán meg őszintére isszák magukat és kész is a családi perpatvar.

Én elköltöztem a faluból és képzeljétek még diplomám is van, szóval olyan vagyok nekik mintha földönkívüli lennék. Irigykednek, kinéznek, mert normálisabb életet élek, persze előttem “irtó büszkék”.

Én szeretném őket, de egyszerűen nem tudom elfogadni ezt.

Szóval az egész egy nagy kamu.

2023. okt. 28. 00:31
 19/20 anonim ***** válasza:
90%
Nekem volt roma párom, szóval nagyrészt belelátok a dolgokba. Náluk a férfi a "minden", ki kell szolgálni, az édesanyjukkal is úgy beszéltek, mint a kutyával. Ha ettek, mindent szanaszét hagytak, utána meg csak heverésztek az ágyban, én takarítottam utánuk. Egyszer, mikor megjött, a fürdőben hagytam egy bontatlan, steril tampont, azon viszont ki voltak akadva, hogy én milyen nő vagyok... :D
2023. okt. 28. 06:28
 20/20 anonim ***** válasza:
32%
Csak neked, mivel fogalmad sincs a roma családokról. Egyet nem láttál élőben, ahol a nagy szeretetből nagy öldöklés lesz.
2023. okt. 28. 09:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!