Eveeelinnn kérdése:
Megismertem egy srácot, nagyon jól elvagyunk de közben kiderült hogy az ő papája és az én apukám unokatestvérek első fokon. Lehet ebből a kapcsolatból valami, vagy felejtsük el? Köszönöm az értelmes hozzászólásokat!
Figyelt kérdés
2023. okt. 19. 10:22
11/27 anonim válasza:
Ezt ugye nem gondolod komolyan?😂😂 amugy egeszsegugyi okbol szerintem meg a masodunokateso sem okes
12/27 anonim válasza:
Ez szerintem túl közeli.
Amit el tudok képzelni így, az egy rokonság extrákkal kapcsolat.
13/27 anonim válasza:
Attól, hogy jogilag nem akadály, genetikailag még problémás.
14/27 anonim válasza:
Azért messze van ez már a közelitől.... a napapák voltak unokatestvérek, szülők másodunokatestvérek....
15/27 anonim válasza:
Nem…a szülők az unokatestvérek…ők másodfokon
16/27 anonim válasza:
Ácsi. A kérdező ezt írta: "az ő papája és az én apukám unokatestvérek első fokon".
Akkor a kérdezőnek nem a srác, hanem a srác APJA a másodunokatestvére.
17/27 Grizesteszta válasza:
#16: Igen, ha a papát nagypapaként értelmezed. Én papa=apa-ként értelmeztem, erről a helyzetről írtam. Ha neked van igazad, akkor még jobb a helyzet genetikai szempontból.
18/27 anonim válasza:
Érdekes lehet olyannal lenni akivel azon kell gondolkodni, hogy mennyire lesz vérfertőzött a gyerek
19/27 anonim válasza:
#18. Érdekes lehet ennyire egyszerűnek lenni, mint te.
20/27 anonim válasza:
Te jarnal a rokonoddal?😂😂 az kemeny
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!