Szerinted igaza van a rokonomnak, hogy nemvolt apámnak szüksége hogy tartásdíjat fizessen?
7es, miért olyan hihetetlen? Én is több mint kétszer annyit keresek mint a férjem. És hidd el, nem én vagyok az egyetlen.
Arra azért kíváncsi lennék, hogy apád unokahúgának hogy állna a szája, ha az ő gyerekének az apja nem fizetne semmit akár együtt vannak, akár külön.
"Ja, hihető sztori, a gazdag ügyvédnő meg a csóró proli munkás."
Hát, az én lányom gyermekorvosanak asztalos volt a férje....
"Apám unoka huga szerint jóltette mert úgysem lettvolna rá szükség anyám nagyon jól állt anyagilag."
A gyerektartást 👏 nem 👏 a másik 👏 szülő 👏 kapja, hanem az 👏 jár 👏 a gyerek, annak felneveléséhez, akihez 👏 mindkét 👏 szülő 👏 kellett.
Amúgy is a legtöbb gyerektartás összeg, amit megítélnek nevetséges összeg, és alig fedez valamit.
Szerintem görénység, így hozzáállni, hogy te gazdagabb vagy, nem adok a KÖZÖS gyerekünkre semmit. Az a gyermek mindkét szülőé, és habár a kettejük útjai különválnak, a gyerek még közös marad, és érte ugyanúgy felelősséggel tartozik az ember, bármi történjék is.
Arról, hogy apádnak akármilyen gondjai voltak te nem tehetsz, de ő tehet arról hogy megszületettél. Ez pedig egy életre szóló felelősség, ami alól anyagi helyzetre vonatkozva nem tudja magát kihúzni senki, nem is lehet.
Röviden igaza, meg köze sincsen ennek a rokonnak a dologhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!