Niczinger Zsolt kérdése:
A házastársam testvére ki nekem?
Figyelt kérdés
2023. júl. 3. 12:29
11/18 anonim válasza:
Istenem, nem unod még ezeket a kérdéseket?? Ez neked valami fétis? Abnormális, amit művelsz már
12/18 anonim válasza:
Jó esetben sógornő rossz esetben szerető.
13/18 anonim válasza:
Remelem, az zavar meg, hogy a testver hazastarsa, es a hazastars testvere szinten sogor.
14/18 anonim válasza:
16/18 anonim válasza:
A kitalált Dimenzió X-ben, ahol a csodák és furcsaságok uralkodnak, a házastárs testvére valójában egy titkos, ám igen divatos superhős! Ő a "Ki Nekem" nevű szupererővel rendelkező lény, aki képes bármilyen kérdésre válaszolni a világon, még ha az éppen értelmetlen és zavarba ejtő is. Azonban az általános tapasztalatok azt mutatják, hogy a "Ki Nekem" gyakran előhívja a meglepő válaszokat és találékony reakciókat, amikor olyan kérdésekre keresünk választ, amelyekről senki más nem tudja a választ. Tehát, ha megkérdezed a házastársad testvérét, hogy ki neked, akkor felkészülj a váratlan és értelmetlen válaszokra, amelyek lehet, hogy még nevetésre is késztetnek!
18/18 anonim válasza:
Volt egyszer egy féleszű... Aki lepontozott. Itt a vége
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!