Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Egy unokatestvéremet, nagybáty...

Egy unokatestvéremet, nagybátyjámat, nagynénjémet nem érzem rokonnak, ennek ellenére el kell mennem esküvőre az egyik unokatesómnak. Miért nem érzem közelinek őket?

Figyelt kérdés

2023. máj. 7. 16:13
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
75%

Fogd fel egy ingyen eszem-iszomnak.

Ne duzzogj, hanem maxold ki a helyzetet.

Ha már végképp kész vagy a helyzettől kamuzz be egy hasmenest, hányást, rosszullétet.

2023. máj. 7. 16:47
 12/19 anonim ***** válasza:
36%
Úristen, mintha nem lehetne egyszer egy kicsit kibírni. Ha már ez ekkora gondot okoz, nem tudom, mi lesz veled felnőttként.
2023. máj. 7. 17:11
 13/19 anonim ***** válasza:
63%
Megmondod, hogy enm akarsz menni és pont, nincs ekdved, nem éreznéd ott jól amgad, ha nem értik meg és balhéznak az az ő szegénységi bizonyítványuk.
2023. máj. 7. 17:43
 14/19 anonim ***** válasza:
67%
Elmész, bebaszol, balhét csapsz, belepisilsz a piába, lehányod a törtét, megcsöcsörészed a menyasszonyt, letevénkurvázod az anyóst, többet ha akarod, se hívnak sehova.
2023. máj. 7. 18:49
 15/19 anonim ***** válasza:
43%

Hogy az istenbe lehetnek ilyenek a mostani fiatalok komolyan. Hát semmi gerinced nincs? Ismerős az illem? Azért ez egy esküvő nem egy gulag tabor. Ne mond már, hogy ennyire önző vsgy, hogy nek birsz ki pár órát.

Ha meg ennyire.. Nem írom le mi vagy, akkor kepviseld az erdekeidet bmeg. De hogy ezért ide kérdést irni.......

2023. máj. 7. 18:54
 16/19 anonim ***** válasza:
71%
#15-ös. Illem így, illem úgy, ha én valahova nem akarok menni akkor nem megyek. Le se szarom, hogy illemből ott kellene lenni. Ha nem kedvelem unokahugom, akkor nem megyek az esküvőjére jópofizni.
2023. máj. 7. 19:23
 17/19 A kérdező kommentje:
Felnőtt vagyok
2023. máj. 7. 20:16
 18/19 anonim ***** válasza:
86%

Ehhez még nagykorúnak sem kell lenni. Én 14 évesen is szimplán nem mentem be ahhoz a rokonhoz, akivel nem szimpatizáltam amúgy sem, de ráadásul csúnyán beszélt a nagyimmal. Mikor anyámék a nagyszüleimtől hazafelé bementek hozzájuk, én kintmaradtam a kocsiban. Nem érdekelt a beszólás, semmi.

Szóval ne légy már nevetséges! Ha nem akarsz menni, nem mész!

2023. máj. 7. 20:55
 19/19 anonim ***** válasza:
73%
Haha kedves 16-os. Ez egy kisgyereknél nem így működik. És írhatja a kérdező, hogy ő felnőtt, ha ilyen kérdést ír ki, akkor bizony még nem az.
2023. máj. 8. 02:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!