Más rokonságban is ölik egymást a nõk?
Nemcsak anyós-meny meg sógornõk, lánytestvérek, anya-lánya, nagymama-unoka, unokanõvérek.
Kislányokkal aranyosak, de olyan 15-18 körül fellép a “két dudás egy csárdában”. Anya féltékeny a lánya ruhaméretére, az idõsebb tesó a hugára, mert neki nincsenek csíkjai vagy mert az egyik Balira megy nyaralni, a másik lakókocsit bérel Horvátországban. Nagymama féltékeny, mert neki otthon mindent egyedül végzett, míg manapság a férfiak is végeznek házimunkát.
Minek ez az állandó általánosítás, meg provokálás? Most én is meséljem el, hogy tavaly egy férfi rokonom temetésén milyen baromi ideges volt mindenki, nehogy megjelenjenek a bátyjai, mert akkor valószínűleg verekedés lesz? Vagy hogy most éppen a munkahelyemen milyen feszkó van, mert az egyik fiú gyakornokunk hamarosan végez és a főnökség már eldöntötte, hogy felveszik állandóra és azóta a férfi kollégám aki eddig egyedül volt abban a munkakörben ott fúrja, meg próbál alátenni, ahol tud?
Az emberek állandóan gyilkolják egymást, ki sunyin, ki feltűnően, de ennek semmi köze ahhoz, hogy mi a van a lábuk között.
A GYK csak “általános” kérdést enged, ezért át kell fogalmazni.
Nem vagyok liba, aki azt hiszi, mindenki vele foglalkozik. Nemcsak engem ölnek, egymást is... aki kb. nincs ott. Mindenki “tyúk”, aki jobban él vagy eljár terembe gyerek mellett vagy tud magassarkúban menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!