Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Joggal bosszant unokatesóm...

Joggal bosszant unokatesóm viselkedése? Vagy bennem van a hiba?

Figyelt kérdés

Anyukám húgának a lánya így anyáék részéről elég szoros a kapcsolat ezért sem akarok összeveszni vele viszont nagyon elegem van már.

Állandóan előadja hogy a mérnök pasija akivel együtt élnek milyen jól keres és milyen drágák a bútoraik ennek ellenére állandóan tőlem kéreget ruhákat.

Pedig engem se apu se anyu se a pasim nem pénzel.

Odaadom neki mert nem akarom hogy a családba sértődés legyen de mindig könyörgés árán tudom csak visszaszerezni.

Most is vannak nála ruháim. Már 2 hónapja elvitte. Azóta már 2x kértem, hogy hozza vissza mert felakartam venni a saját szoknyámat a céges mikulásbulira persze kénytelen voltam másban menni. Az egyik kérésre a reakciója az volt hogy jaj visszaviszem holnap a másikra meg hogy 10ig kéne? Én akkor még alszom. De majd megpróbál felkelni …nem tette. Pedig a szomszédba lakik. Majd volt pofája tegnap rámírni hogy a pasijával étterembe mennek adjak már neki ruhát. Annyira felidegesített. Írtam neki nem vagyok otthon. Még nem is lenne gond ha kérne de így hogy nekem kell könyörögni érte nem is egyszer.

Mit gondoltok??? Én reagálom túl?

2022. dec. 14. 13:53
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%

Legközelebb kölcsönkér, mondd meg neki, hogy majd akkor adod vissza, ha visszahozza, ami nála van. Nem ruhakölcsönző vagy. Egyértelmű, hogy kihasznál a csaj. Pofám nem lenne kölcsönkérni családból bármit úgy, hogy közben azzal hencegek, hogy a pasim mennyit keres (nem is ő keres, hanem a pasija).

Ha problémázik rajta, baszd rá az ajtót. Ha az anyja megharagszik, rá is. Ha képesek egy szaros ruhán összeveszni, annyit is érnek, nem jársz rosszul, ha emiatt kevesebbet lesznek az életedben.

2022. dec. 14. 16:31
 12/22 anonim ***** válasza:
100%

Mi az, hogy könyörögnöd kell, hogy visszakapd a SAJÁT dolgaidat?

Velem anno egy hülye szobatársam csinálta ezt párszor kollégiumban, igaz, nem ruhákkal, hanem más dolgokkal, egyszer pénzzel is. Nem adta vissza akkor, amikor kellett volna, aztán amikor kértem, még én voltam hülyének nézve. Meguntam, nem adtam neki többet semmit kölcsön, utána ugyanezt csinálta másokkal. A végén már nem kapott senkitől semmit és persze mindenki hülye volt, csak ő volt helikopter.

Ne hagyd, hogy így viselkedjen veled az unokatesód, ne adj neki ruhát kölcsön, ha megsértődik, egészségére.

2022. dec. 14. 16:48
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
Ha a szomszédban lakik, mi akadályoz abban, hogy átkopogj és visszavidd a cuccaid, majd ne add oda többet?
2022. dec. 14. 16:50
 14/22 anonim ***** válasza:
88%
Hát a hiba benned van, mert hagyod. Miért maradsz ilyen sokáig balek? Most nem bántásból, de tényleg. Mi is jóban vagyunk az unokatesóimmal, de ha ruhát kérne kölcsön, eszembe se jutna az, hogy esetleg megsértődik, mert hát kit érdekel? Ha a nénéd neki ad igazat, ő se normális. Bugyit nem akar kölcsön? Rettentő pofátlan is ráadásul, nem érdemli meg, hogy ilyen jófej légy vele. Állj a sarkadra, mert kihasználják az ilyen viselkedést.
2022. dec. 14. 17:00
 15/22 anonim ***** válasza:
94%

Bocs, hogy ezt így írom, de balf@sz vagy.

Én a helyedben szépen átballagnék a szomszédba - mondjuk most azonnal - bekopognék, és visszakérném a ruháimat. Szintén most azonnal. Aztán elköszönnék, és a ruháimmal együtt szépen hazaballagnék.

Unokatesód megsértődik, na és akkor mi van? Lesz egy sértődött unokatesód, aki valószínűleg nem fog többet a te cuccaid után ácsingózni.

2022. dec. 14. 17:06
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
Ha legközelebb dicsekszik az új bútorokkal,akkor nyugodtan mond meg a pasija előtt is akár, hogy mindezek ellenére mégis a te ruháidat kéri kölcsön. Kérdezd már meg töle,hogy ruhára miért nem jut? Ha az anyja megsértődik,akkor töle meg kérd kölcsön a szoknyáját,aztán felejtsd el visszavinni. Aztán talán rájön,jogy minn sértődött meg. Aban.meg bízom csak,hogy anyád azért melletted állna ki.
2022. dec. 14. 17:33
 17/22 anonim ***** válasza:
100%

Utoljára 14-16 évesen kértük kölcsön egymás ruháit :D

Felnőttek vagytok. Mondd meg, hogy nem adod kölcsön. Vegyen magának, ha kell valami.

2022. dec. 14. 18:04
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy már többen írták: sajnos te vagy a balek. Én biztos, hogy nem adnék neki kölcsön semmit. Nem csak ruhát, semmit. Megharagszik? Na és? Én a kapcsolatot sem tartanám egy ilyen emberrel, nemhogy ruházzam.
2022. dec. 14. 18:27
 19/22 anonim ***** válasza:
100%
Oltári nagy problémáid lesznek még az életben, ha nem tanulsz meg sürgősen nemet mondani.
2022. dec. 14. 18:39
 20/22 anonim ***** válasza:
100%
Ha legközelebb dicsekszik a drága bútorokkal, mondd neki, hogy ha olcsóbbat vettek volna, telne ruhára is.
2022. dec. 14. 20:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!