Ez hogy szokott lenni nálatok karácsonykor?
Figyelt kérdés
Csak 35 évesek vagyunk,de férjem szülei már meghaltak.nekem apám tesóm nincs,anyámmal nincs kapcsolat,mamám nevelt,de 10 éve ő is meghalt.van egy 6 és 1 éves gyerekünk,de ez miatt így is sokszor magányosnak éreztem a karácsonyt,főleg mert férjemet sokszor ilyemkor is beosszák dolgozni.unokatesóm és gyerekei,meg férjem nővére és gyerekei( tőle sok bántást kaptam,de már javul) akikhez menni tervezek,1 órára laknak.egy városban lakunk régi batátnőmmel (férje és neki is 6 éves gyereke van) de ők is csak évi kétszer jönnek el,szeretném ha sűrűbben jönnének,mi is mennénk,de nem akarja amíg panelban laknak,mert túl hangosak a fiúk.a többiek egyáltalán nem jöttek hozzánk soha,kb 5 éve egyszer,csak én erőltetem ,hogy menjünk. És tényleg jól érzik magukat,jókat röhögünk,de utazni lusták.ha kimarad egy év vagy több akkor se jöttek ez nem vált be :p de ők szólnak,hogy mehetünk nyugottan. De tényleg elvannak magukban,nekik elég a család ,náluk vannak szülők,tesó..így csak én erőltetem,hogy legyen illúzióm,hogy van családom.bár nem zavar,jobb kimozdulni,mintha nekem kéne itthon ezerrel takarítani stb. Te kivel, vagy kikkel találkoztok általában karácsonykor,és húsvétkor? Ti mentek vagy ők? Hogy zajlik ez nálatok minden évben?2022. nov. 6. 09:19
11/13 anonim válasza:
Nekem ebből az jön le, hogy a férjed egy összeférhetetlen s*ggfej. Persze gondolom mindig más a hibás.
12/13 anonim válasza:
Mi nem szoktunk egyaltalan menni, ha valaki akar akkor amx jön.
13/13 anonim válasza:
Csak ketten ünneplünk a barátom meg én.
Ennyi, és ezerszer jobban szeretem, mint amikor minden nap máshol kellett "karácsonyozni". Utáltam, mint a franc, mert gyakorlatilag abból állt a nap, hogy felkeltünk, kaja és már indultunk korán, hogy minden rokonhoz odaérjünk, aki aznap terveztünk.
Covidkor ugye nem mentünk kétévig, és azóta is szorgalmazom, hogy menjünk korábban 12-13 körül (külföldön élünk), és jöjjünk haza 20-21-re, így legalább nekünk is lesz normális karácsonyunk.
De idén pl nem is utazunk haza, mert voltunk ősszel - meg most egyébként is megbetegedtünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!