Hogyan viszonyulnátok szülés után ahhoz a rokonhoz/ismerőshöz, aki egész terhességetek alatt nem érdeklődött volna, és amikor találkoztatok, akkor sem kérdezett felőletek?
Figyelt kérdés
2022. aug. 26. 12:51
11/22 anonim válasza:
Szerintem hasonló szitu mint a kérdező... addig keresik őt is, míg hasznuk van belőle...
12/22 anonim válasza:
A vilagon semmi hasonlóságot nem látok. Mi haszna a régi iskolatarsadnak a terhessegedbol?
13/22 anonim válasza:
Jó indok rá, miért keres, jó kifogás... a lényeg, kérdezőnek is, hogy ha csak azért keres valaki, mert szívesség kell neki, azon kívül soha, azt hagyni kell a francba...
14/22 anonim válasza:
5-ös, én nem pontoztalak le, de nem érzek együtt azzal, ahogy hozzáálsz. Szerintem kedves, valódi érdeklődés, ha egy régi, eltávolodott ismerős a terhességed apropóján rád ír (tehát nem szívességet kér vagy lejmol). Én örülök, ha valaki akár évek után rámír. Nekem is eszembe jutnak régi ismerősök, barátok, volt hogy 3-5 év után írtam rá valakire, semmi rosszat nem akartam ezzel. Csak mivel már rég távol élünk egymástól, és teljesen mást csinálunk, más közegben mozgunk, nincs közös ismerősi körünk, közös élményeink, már nem tudok velük hetente miről beszélni. Attól még jó szívvel gondolok rájuk, és szeretem megtudni, nagy vonalakban hogy alakul az életük. Rosszul esne, ha valaki erre úgy reagálna, hogy "nevetséges".
15/22 anonim válasza:
14es, nyilván alapból kedves dolog lenne, csak nem úgy, hogy előtte évekig alig bírsz beszélni vele pár szót, sokszor vissza sem ír, törölt facebookon mert anno pasija azt kérte, meg ilyenek.
16/22 anonim válasza:
Nekem sem szenzáció az, ha valaki terhes. Magának csinálta, nem fogom máshogy kezelni, mint egyébként.
18/22 anonim válasza:
Ugyanúgy, mint eddig. Miért, mi változik, hogy terhes lettél? Az csak annyit jelent, hogy szexeltél egy jót(?) a férjeddel. Nagy ügy, minden hetero csinálja ;)
20/22 anonim válasza:
Miért is elvárás, hogy bárkit is érdekeljen a terhességed?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!