Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Hogyan tudod meg, hogy egy...

Hogyan tudod meg, hogy egy távoli országban élt személy meghalt vagy sem?

Figyelt kérdés
Úgy, hogy nem ismersz senkit aki őt ismerte és módodban sem áll utazni.
2022. aug. 7. 10:48
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem áll módodban utazni, akkor nem mindegy él- vagy hal-e? Úgysem tudod behajtani a tartozást, ha nincs pénzed odamenni, ahol van.
2022. aug. 8. 14:29
 12/15 anonim ***** válasza:
Ha nem ismersz senkit, aki őt ismerte, akkor mégis honnan a fészkes fenéből tudod egyáltalán, hogy meghalt? Senki nem értesíttet, gondolom, az illető sem hívott fel, hogy: "Hahó, meghaltam, ne keresd tovább rajtam az adósságot".
2022. aug. 8. 14:44
 13/15 A kérdező kommentje:

12

Nem ismerem személyesen őket. Közösségi médián találtam néhány embert akik elmondták meghalt. Ennyi. Akár igaz akár nem!

Halotti bizonyítvány a bizonyíték ilyen esetben!

2022. aug. 8. 15:18
 14/15 anonim ***** válasza:

#13. Értem.

Hát, ha, akiket megkérdeztél, azt mondták, meghalt, nagyon többet nem tudsz kezdeni ezzel a helyzettel.

Engedd el inkább, szerintem.

2022. aug. 8. 15:26
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Akitől hallottad, hogy meghalt, az nem tudja megmondani, hogy mikor és (főleg) HOL HALT MEG? Aztán ott érdeklődj a városvezetésnél, de talán eredményes lennél a kórházban is, ha ott halt meg, vagy a temetkezési vállalatnál, ahol eltemették (ha eltemették és nem csak bujkál).
2022. aug. 17. 08:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!