Én vagyok tényleg a hibás?
A kerdes kiirasanal eleg reszletesen leirtad, mi hogyan tortent. Ne haritsd rank...
Miert irtal le mast, mint ami tortent?
Hogyan mondtad akkor?
Masok mar meg is valaszoltak helyettem...😂
A te hibad, ha bunkesz vagy, bszod
Azt hitted, itt majd buksisimi lesz, nyilvan. Mikor lattad, h igazabol mindenki bunkonak tart, akkor meg jossz azzal, h nem is iyg mondtad...🤦🏼♀️
Hany eves vagy, 16?
Kérdező, én nem hibáztatlak, bár ez nyilván aligha vigasztal.
Ugyanakkor ügyesebben is lehetett volna lereagálni a dolgokat. Én a helyedben azt mondtam volna a szülőknek, hogy visszavonulok a szobámba, szóljanak, ha valami kell nekik, vagy haza akarnak menni. Szóval nézegethették volna a játszó gyerekeket, de hogy engem nem tartottak volna fel órákig, az holtbiztos.
Ha ebből leesik nekik a tantusz, hogy haza kéne menniük, akkor jó. Ha nem, akkor üljenek és beszélgessenek magukban, engem nem érdekelnek. Sem beszélgetni velük, sem körülugrálni őket nem fogom őket.
Egyébként AZ Ő RÉSZÜKRŐL viszont kifejezetten bunkóság volt, hogy nem vették észre magukat. Én is apuka vagyok, én is kísértem már át a gyerekemet a pajtásához. Ha kifejezetten nem marasztalnak, akkor természetes, hogy nem ülök ott náluk. De ha igen, akkor ezt előre megbeszéljük. Ha pedig a szülők nincsenek otthon, csak a nagy testvér, eszembe sem jutna, hogy őt feltartsam. Ahogy te írtad: 10 perc beszélgetés arról, hogy vagytok, mint vagytok, aztán megbeszéljük, mikorra jöjjek vissza, milyen számon hívjál, ha bármi gond lenne a gyerekemmel és MEGKÖSZÖNNÉM (!!!), hogy a szüleid távollétében vállalod, hogy vigyázol a magad testvérén kívül az én gyerekemre is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!