Elegem van a családomból meg a hülye
osztálytársaimból/évfolyam társaimból ! Mit tegyek
,hogy végre nyugalmas életem legyen ?
Figyelt kérdés
A családom a rokonaim állandóan csúfságolnak velem meg bántanak engem! Ugyanis állandóan azt mondják nekem ,hogy én egy semmirekellő vagyok és nem elég az ,hogy mennyit idegesítettek az iskolában a hülye osztálytársaim állandóan megaláztak engem ,de még megaláz engem még a hülye rokonságom is. A tesóm is állandoan fenyeget engemet hogyha nem csinálok valamit rendesen meg nem megyek dolgozni akkor megfog engem ölni arról meg aztán nemis beszélve ,hogy az apám is elkezdett velem erőszakos lenni ráadásúl a nagynénjémék is kiabálnak velem folyton és engem néznek hülyének és nincs egy csepnyi nyugalmam itthon és hogyha meg azt mondom ,hogy várom a halálomat akkor már azt mondják nekem ,hogy csapjak a számra de azt senki nem veszi észre ,hogy milyen életet kéne leéljek sírni sem tudok ,mert olyan gyógyszert szedek amitől nem jön a sírás meg jól jönne az ,hogy beszéljek egy pszichológússal ,de az baj ,hogy még arra sincs pénzem ! Mit lehet már végre csinálni ,hogy nyugalmas életem legyen ??! Elegem van !
Keresel magadnak egy lakatlan szigetet és odaköltözöl. (Addig keresed mig meg nem találod.)
2022. jan. 27. 15:28
12/19 A kérdező kommentje:
Undoritó vagyok persze ! Az nem undoritó ,hogy valaki elítéli a másikat mert nem olyan mint a többi, az nem ! És ha valakit nem bírunk elviselni már az a megoldás ,hogy agyon kell lőni vagy meg kell őt verni vagy megalázni !
Attól ,hogy 1-eseknek nem elég szimpatikus valaki még kurvára nincs joga arra ,hogy őt elitélje mert nem hiszem ,hogyha ti lennétek az én helyembe nektek tetszene ,hogy mások úgy beszélnek veletek mint egy ronggyal ! Ennyit erről ! Téma lezárva !
2022. jan. 27. 15:41
13/19 anonim válasza:
Gondolom azért akarnak elkuldeni dolgozni mert már nem jársz iskolába.
2022. jan. 27. 16:55
14/19 anonim válasza:
Nagyon is tudok azonosulni a kérdezővel, én is mindenkinek rossz vagyok, pedig en
2022. jan. 27. 17:01
15/19 anonim válasza:
14-es vagyok
Engem is mindenki bánt általában, mert én nem vagyok olyan szar, mint a többi ember. Ezért is utálom az emberek többségét, persze vannak kiv
2022. jan. 27. 17:03
16/19 anonim válasza:
*kivételek
2022. jan. 27. 17:03
17/19 A kérdező kommentje:
Undoritó vagyok persze ! Az nem undoritó ,hogyha a tesomnak valami nem tetszik akkor már az az első reakciója ,hogy ilyenekkel fenyeget ,hogy megöl vagy amikor az osztálytársak állandóan szekáltak mert volt egy hülye becenevem az nem undorító !Én bezzeg fogjam be a pofámat és tűrjem el ,hogy mások nekem fájdalmat okoznak ! Már a fejembe is állandóan ezt hallom ,hogy ezt mondja nekem ,hogy "megöllek" éjszaka is nem tudok aludni nyugodtan mert mindig folyton ezt hallom ! Az nem undoritó ,hogy a tesóm naponta terrorizál engem folyton ! Mert az ilyeneket be kellene zárni az elmegyógyintézetbe !!!
2022. jan. 27. 17:17
18/19 anonim válasza:
Ez tényleg ilyen sötét élőlény, ezt vagy a paranoid téveszméi fogják becsalni a villamos, vonat vagy egy fékevesztett autó alá beszámítható állapotában mert már nem bírja a "mások szekálását" vagy valaki hátulról befogja lökni a felsorolt közlekedőedények egyike alá.
Ezek az emberek az evolúció zsákutcái, akik minden megoldásra kint keresik a megoldást a nagyvilágban
> ami: SZERINTE teljesen szar elrontott, de akkor hogy akar megoldást
Nem a belső világával kéne valamit kezdenie, ha mindenki seggnek nézi és baccogatja?
Tényleg kintről várod a megoldást ami segíteni tud rajtad?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!