Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Van itt olyan aki nem beszél...

Van itt olyan aki nem beszél az apjával de az apja rokonait szereti mert jó emberek?

Figyelt kérdés
Apamek elvaltak mikor 11 éves voltam. 11 éve váltak el , apám és az apai nagyanyammal nem beszélek szinte 6 éve mivel mindig anyut meg anyai mamát szidták, de viszont az apai nagymamám testvéreivel beszélek, meg annak a gyerekeivel aki apámnak első unoka tesoi. Nagyanyámmal 2 testvére se beszél meg apammal se beszélnek nagyanyám testverei ők is mondják nem is csodaljak hogy nem járok oda a mamamhoz meg apamhoz mert tudják ők is milyen rossz indulatuak, azonban apám rokonai nagyon jó emberek
2021. dec. 29. 21:31
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Én kifejezetten nem.

Apám egy szarrágó, ami azt illeti nem meglepő módon, hisz szarrágó családból nehéz kitörni, és megszakítani a szarrágó ciklust.

2021. dec. 29. 21:50
 2/3 anonim ***** válasza:
Elég sokan vannak iylenek az országban.
2021. dec. 29. 21:57
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Én se beszélek apámmal, de szeretem őt. Csupán eléggé más világ vagyunk, inkább felfogás mint érdeklődés terén.
2021. dec. 30. 01:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!