A mi családunkban a nők miért utálják egymást?
Figyelt kérdés
2021. dec. 29. 09:24
11/12 anonim válasza:
Kedves Kérdező!Akiket lepontoztál,nagyon jól tetted,mert láthatólag mind primitív idióta.Egyébként nem lehet általánosítani a legtöbb kérdésben,mert nem egyformák az emberek.Az én családomban is voltak viszályok Anyukám és testvérei között,mert Anyukám mindig szorgalmas v, az öccse és huga meg soha nem dolgozott normális munkahelyen,és sajnos a léhűtők általában fújnak a szorgalmasra,nekem ez a tapasztalatom,viszont az is,h a szorgalmas elnyeri méltó jutalmát,és nem nélkülöz,míg a léhűtő állandó anyagi gondokkal küszködik.Nekem soha nem voltak anyagi gondjaim,és letojom magasról az irigy léhűtőket!:)
12/12 librikus válasza:
Sok nő tartja a szomszédasszonyát, a kolléganőit vagy kit is - magánál attraktívabbnak és hát, nem tartja éppen szimpatikusnak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!