Mit tennétek, ha a testvéretek férje olyan chat üzeneteket küld, amikben kifejezi hogy bejöttök neki és lefeküdne veletek?
Inkább lennék most szemét,mert őszinte voltam,mint évekkel később egy megbélyegzett ribizli.
Én pont nem rég estem át hasonló dolgon,és nagyon megbántam,hogy nem mondtam el itthon. Nekem a munkatársam küldött egy hasonló üzenetet. Vissza is írtam,hogy foglalt vagyok. Utána még párszor megkérdezte,hogy hogy vagyok,de semmi több. A felesége megtalálta ezeket az sms-eket,és egyből ráírt a férjemre,hogy mi összeszűrtük a levet. Persze a gyanús sms-eket mind kitöröltük szerinte,meg hasonlók,szóval volt két hét vita itthon emiatt. És párom is azt mondta,hogy jobban hinne nekem,ha az elején megmutattam volna neki az sms-t.
Én tanultam belőle,és megfogadtam,hogy ezentúl elmondom neki,ha ilyen helyzetbe kerülök.
Én azonnal elmondanám, megmutatnám neki.
Ez azért elég komoly és egyértelmű. Nem valami kis félreérhető megjegyzés, egy ártatlan beszólás, egy félreértelmezett pillantás. Szóval, ilyen esetben, amikor ennyire egyértelmű és konkrét, akkor tuti elmondanám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!