Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Van itt olyan, aki egyik...

Van itt olyan, aki egyik nagybátyát sem foglalkozik veled? mert nekem egyik sem kíváncsi rám!

Figyelt kérdés
2021. okt. 25. 08:28
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
96%
Kérdező, szard le, foglalkozz azzal, aki foglalkozik veled. És ennél nagyobb gondod ne legyen az életben, komolyan.
2021. okt. 25. 10:37
 12/20 anonim ***** válasza:
81%

Mindkét szülőmnek lánytestvére van, így az ő házasságuk által lettek nagybátyáim.

Mindkettő csodálatos volt. Az egyikkel ritkábban találkoztam, a másik a nagynénémmel együtt közel lakott. Velük nőttem fel. Nem szó szerint, de alig akadt hétvége, amikor ne találkoztunk volna, nyaralni is mindig velük mentünk. A világ legjobb nagybácsija volt. Hóbortos nagybácsi. Sajnos már egyik sem él.

A testvéremnek vannak gyerekei, nagyon szoros kötelék van közöttünk, és olyan párt szeretnék, aki olyan nagybácsijuk lesz, mint nekem volt.

2021. okt. 25. 10:37
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez azon is múlik mennyire jó a kapcsolatuk a szüleiddel. Az én nagybátyám és nagynénéimnek jó a kapcsolata, a család részei rendszeresen találkozunk velük.
2021. okt. 25. 10:57
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Rendes nagybátyáim vcltak, de nem volt szoros a kapcsolat. Nekem nem is hiányzott különösebben. Találkoztunk, beszéltünk pár szót és ennyi. Én is nagybácsi vagyok, nagyon sokat voltam a tesóm gyerekeivel, szeretem őket, sokat bébiszitterkedtem mellettük, jártam értük oviba-suliba stb, szóval én más vagyok.
2021. okt. 25. 11:04
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Nálam fordított a helyzet, én vagyok a nagybácsi, rengeteget foglalkoztam az unokaöcsémmel és az unokahugommal, de ők nem igazán keresnek. Az unokahugom mondjuk minden héten felhív, meg én is hívom őt, de ritkán találkozunk. Unokaöcsém fel sem hív. Csak akkor beszélünk ha én hívom.
2021. okt. 25. 11:08
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Mit akarsz a nagybátyáidtól?
2021. okt. 25. 11:44
 17/20 Metionin ***** válasza:
100%
Nálunk az egész rokonság szarik a másikra, pedig van egy csomó nagybátyám, ezáltal csomó unokatesóm is. De jobb ez így, ha nem érdekel valaki, akkor minek jópofizni vele csak mert rokon?
2021. okt. 25. 13:09
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
Én se tartom velük a kapcsolatot.
2021. okt. 25. 17:29
 19/20 anonim ***** válasza:
100%

Van 6 nagybáttyám, egyikkel próbáljuk a kapcsolatot tartani, minden héten beszélünk, találkozunk a nagyszüleimnél vagy telefonon, de elég keservesen megy...

Van még egy, akivel elbeszélgetünk, ha épp találkozunk, de csak a rokoni szál miatt.

A többi még csak nem is próbálkozik...

2021. okt. 25. 19:37
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
Mitől alakul ki a mai korban betegesnek mondható vágy a rokonok felé?
2021. nov. 4. 05:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!