Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Van nárcisztikus családtagotok?

Van nárcisztikus családtagotok?

Figyelt kérdés

2021. szept. 27. 21:24
A kérdező szavazást indított:
Van, tartom is vele a kapcsolatot
Van, de nem tartom vele a kapcsolatot
Nem tudok róla
75 szavazat
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
41%
Nincs
2021. szept. 27. 21:35
 2/14 anonim ***** válasza:
46%
Nagyanyám az, az fix. 3 lányából kettő is mutat narci jegyeket, de egészen különböző módon. Lehet én is az vagyok.
2021. szept. 27. 21:54
 3/14 anonim ***** válasza:
50%
Ha nincs ilyen családtagod akkor van egy rossz hírem...
2021. szept. 27. 21:59
 4/14 anonymousreview60 ***** válasza:
16%
#3: Éspedig?
2021. szept. 27. 22:22
 5/14 anonim ***** válasza:
81%

#4 Gondolom arra akart célozni, hogy ha nincs olyan családtagod, te vagy az.😂

Kérdésre válaszolva, van, tartom vele a kapcsolatot.

2021. szept. 27. 23:07
 6/14 anonim ***** válasza:
52%
apam az, 4 gyerekebol 3 fel tole, egy a birosagon perelte
2021. szept. 28. 00:28
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
A nagyapám rendkívül rossz természetű ember volt. Nem vagyok pszichiáter, hogy diagnózist állítsak fel, de sok nárcisztikus jellegű vonása volt, az biztos. Ő "sosem hibázott", csúnya stílusban és gátlások nélkül kritizált mindenkit, miközben dührohamot kapott, ha őt kritizálta valaki. Nem lehetett vele beszélgetni, mert az élő fába is belekötött (a beszélgetőpartner mondandójában mindig talált valami kis részletet, amibe notóriusan belekapaszkodott, felfújta, és azon lovagolt, ameddig az "ellenfél" idegei bírták). Szerintem évezte, hogy fel tudott hergelni embereket. Az apám sajnos nagyon sok vonását örökölte, igaz öregségére valamelyest "puhult".
2021. szept. 28. 07:55
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Inkább toxikus, valamennyi nárcizmus is van benne, ő az, aki mindent jobban tud. Szét is bombázta a családot rendesen. Sógornő.
2021. szept. 28. 14:05
 9/14 anonim ***** válasza:
77%

Én. Nem teljesen, pl. nem ktitizálok másokat, csak, ha valóban olyat tesznek, ami elfogadhatatlan.

Az első választ jelöltem be, mert vannak tartós kapcsolataim, pl. férjem, legjobb barátnőm, család.

2021. szept. 30. 17:02
 10/14 anonim ***** válasza:
69%

#9-es vagyok!

Tehát tartják velem ennek ellenére is a kapcsolatot az emberek és nem érzem úgy, hogy csak kötelesség miatt!

2021. szept. 30. 17:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!