Szerintetek ez miért van?
Figyelt kérdés
Nagyon szeretem a gyerekeket, illetve már 13 éves korom óta mindig mondogattom hogy 3 gyereket szeretnék 2 fiút 1 lanyt stb.. és nagyon sok ismerősöm van, akinek vannak gyerekei, és nagyon szeretnek, es en is őket, meg általában nem tudom miert.. de engem szeretnek a gyerekek, visszont van egy rokonom, fiú, 4 éves, (mamámnak a kedvenc unokaja, de csak azert mert a kedvenc lánya szülte) mielott bárki írná, nem, nem vagyok feltekeny , mert azért énse vagyok annyira oda a rokonaimért sőt inkább utálom őket.. de nekem nagyon sok kicsi rokonom van, és ha még a szüleivel nem is vagyok jóba, de a gyerekeik nagyon szeretnek, es minden kis gyerekkel a csaladba jóba vagyok, es szeretem őket, de egyszeruen ezzel a kis fiúval rüheljük egymást, természetesen nem ezen fogok kiakadni, de vele miert nem jovok ki annyira mint a tobbi gyerekkel?2021. szept. 26. 15:12
1/5 A kérdező kommentje:
Ő ha kell ki köpi a kaját a szájából, ha neki valami nem ízlik automatikosan köpi a földre, hisztis, agresszív, még azt se engedi meg hogy valaki hozzá érjen mert már mindjárt hisztizik 4 éves, és ami fura, az az, hogy nagyon régen látták orvosok amúgy, és egyszerűen nem tudd beszelni a kis gyerek, vagyis nem is az hogy pösze, hanem egyszerűen,, tegyük fel ő az üdítőre nem azt mondja hogy üdítő hanem pl "csingcsung" és az anyja meg a mamám, már automatikusan tudják hogy mitt jelent, de igy szegény gyerek sose fog megtanulni beszélni..
2021. szept. 26. 15:16
2/5 A kérdező kommentje:
Es vele hiába probaltam játszani egyszerűen nem, es valamiert utaljuk egymást..
2021. szept. 26. 15:23
3/5 anonim válasza:
Lehet azért mert ő más személyiség.
Ez a csingcsung olyan mintha kinai lenne:")
4/5 A kérdező kommentje:
Hát azxd
2021. szept. 26. 16:08
5/5 anonim válasza:
Nem vagytok egy hullámhosszon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!