Mire célzott erre a nénikém?
Tegnap meglátogattuk a dédi mamámat és régi fényképeket mutogatott a családnak. Előkerült egy babakép és a nagybátyám volt rajta, anyaszült meztelenül. A képet látván ezt kérdezte a nénikém: Nahát, drágám, hány éves voltál ezen a képen, 18?
Eléggé megfagyott a levegő és felnevetett a másik nagybácsim.
Nem értettem a célzást, mire utalhatott?
Szerintem biztos, hogy a péló méretére utalhatott a nénikéd. Ez alátámasztja a másik nagybátyád erőteljes nevetését. Főleg, hogy ha a képen látható fütyike extra picike volt és a nagynéni ránézésre felismerte a formailag megegyező mikroszkópikus nagyságáról, amely a mai napig sem nőtt meg túl nagyra. Nincs ebben semmi szégyen, viszont elég csúnya beszólás lehetett (és teljességgel megértem, hogy nem akartál vissza kérdezni. Nagyon helyesen cselekedtél)
Egy harmincöt éves férfi már nem néz ki baba arcúnak, főleg, ha borostás+ ha már őszülő is.
Na egy dolgot tisztázzunk:
Anyukámnak van 3 öccse (közülük 2 jöttek el velünk a dédimhez).
Az egyik nagybácsim megházasodott egy nővel, ő a nagynénim.
Így elég egyértelmű, hogy a nagynénim és a nagybácsim házasok.
#14, és akkor ezt mi honnan tudhattuk volna?
Úgy imádom az ilyen kérdezőket. "na egy dolgot tisztázzunk" és leírja, amit már a kérdéskor le kellett volna írni, úgy mintha nekünk ezt tudnunk kéne.
Lehetett volna másik nagynénid és nagybácsid is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!