Rányitottam az unokatestvérem lányára és annak a pasijára aktus közben. Beleégett a memóriámba, és iszonyúan szégyellem magam.😳 Mit tegyek?
Kitalációnak hangzik.
Persze az első hogy épp otthon vagy,és nem zárják az ajtót stb. Érdekes
Menj oda a csajhoz, tegyél néhány drukkoló mozdulatot és csillogó szemmel kérdezd meg:
- Na, milyen volt? Jó volt? Elmentél? Hányszor? Nagy van neki? Mesélj!!!
Szerintem igen, hozd szóba, beszéljetek róla.
A leírás alapján (hogy talán az első volt) pici lányról van szó, akinek nagy trauma lehetett ez.
Nyugtasd meg, vegyél neki valamit, beszélj vele és legyél nagyon kedves vele, nehogy sérüljön szegény emiatt mert ez kihathat a későbbi szexuális életére. Nagyon fontos, hogy feldolgozza ❤
5-ös vagyok
Mivel írta a kérdező, hogy lehet hogy első aktus volt, és hogy ilyen fiatalok, ezért gondolom 13-15 évesek lehettek, különben nem lepődne meg a dolgon.
Az első aktus önmagában is elég stresszes, hát még ha rádnyitnak. És igen, ez például el olyan kellemetlen élmény, ami kihathat a kislány további szexuális életére is (rossz élmény volt az első). Ezt kéne elkerülni.
8-aska, SEHOL nem írta a kérdező, hogy tuti az első alkalom volt, csak spekulál.
Kérdező: tanulj meg kopogni, mielőtt elefánt módra rárontasz a másikra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!