Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Miért belém kötnek bele?...

Miért belém kötnek bele? Bármit teszek, csak egy elitista sznob leszek.

Figyelt kérdés
2021. máj. 10. 11:43
1 2
 11/17 Metionin ***** válasza:
99%
Ezek tipikus irigy megjegyzések, szard le.
2021. máj. 10. 12:49
 12/17 anonim ***** válasza:
99%

Lefordítva, a kérdezőbe belekötöttek, hogy a szülei pénzén ment Párizsba. Elmondta, hogy ő kereste meg a rávalót, akkor meg az volt a baj, hogy más nem utazásért dolgozik. Meg amúgy is barátoknál megszállni könnyű, bezzeg ha neki kellett volna fizetni nem tudott volna kimenni. Amúgy is miért nem a Balatonra ment, meg ha munkája/családja lesz nem fog utazni. Ajándék hasonló. Ha nem hoz az a baj, ha hoz egy kis apróságot akkor meg csak fel akar vágni.

Kedves kérdező én csak azt nem értem, hogy aki így áll hozzád te azzal mi a francért állsz szóba? Élvezed, hogy magyarázkodhatsz? Vagy, hogy lehúznak, minden örömödet elveszik? Ilyen negatív, irigy emberekkel a kapcsolatot is megszakítanám, vagy ha ez nem kivitelezhető (pl. osztálytársak, vagy még a szüleiddel élsz és ezek az ő barátaik/rokonaik) a minimumra korlátoznám a kommunikációt és semmit nem mondanék az utazásaimról. Örülj neki, hogy volt ilyen lehetőséged és élvezd. És lehetőleg azokkal oszd meg, akik veled tudnak örülni.

2021. máj. 10. 13:06
 13/17 anonim ***** válasza:
48%
Talán,ha magyarul írnál még esélyed is lehetne .
2021. máj. 10. 13:19
 14/17 Katona Dius ***** válasza:
88%

Ha nekem annyim lenne, hogy elmehessek belőle Párizsba, másra költeném, nem utazásra. De ez én vagyok, nekem más az értékrendem. Ennyi.

Ha te utaztál belőle, pláne ha te kerested meg rá a pénzt, akkor senkinek semmi köze hozzá.

Mindenki a saját pénzével azt csinál, amit akar.

2021. máj. 10. 15:33
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Miért foglalkozol ilyen véleményekkel ? Jól érezted magad? Ha igen akkor semmi gond sok ember írigy .
2021. máj. 10. 16:13
 16/17 anonim ***** válasza:
77%

Ezek csak irigy megjegyzések. Ne barákozz ilyen emberekkel. A sznobiznus meg nem azt jelenti higy szép helyre mész nyaralni. Az elit sem azt jelenti. A barátaid vagy kolegáid nagyon buták lehetnek ha ilyet mondanak higy "elitista sznob". Nézz utána a jelentésének és vágj vissza hogy legalább olyan szavakkal illessenek aminek tudják a jelentését. Ezzel talán visszavesznek egy kicsit. Ha kollégák akkor gondolom nem tudod kikerülni őket, de visszavágni tudsz.

És nem bántani akarlak de olyan sincs hogy "Miért belém kötnek bele". Olyan igen hogy "Miért kötnek belém" , vagy "Miért én vagyok az akibe belékötnek". Ha nem tudsz fogalmazni olvasgass egy kicsit olyan témákrol amik érdekelnek, ilyenkor automatikusan rádragad pár dolog. Különben itt is be fognak szólni neked a borzalmas fogalmazásod miatt.

2021. máj. 10. 17:44
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
Most látom hogy a rokoni kapcsolat kategóriában van, de így is ugyanez a véleményem. Ha tudod kerüld ki ezeket a rokonokat. Ha nem akkor pedig vágj vissza.
2021. máj. 10. 17:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!