Erről mit gondolsz?
Figyelt kérdés
Sziasztok! 20 éves vagyok, anyámmal lakom és anyám szüleivel mamával, papával, dolgozom, el vagyunk, néha vannak viták! Az a problémám hogy mamám testvérének gyerekei , vagy mamám testvére bele szoktak avatkozni az életembe hogy én kivel vagyok jóban, meg bulizok, szóval ezek a rokonok igazi pletyka zsákok, és idegesít mi köze van hozzá hogy én hogy élek egy távoli rokonnak! Te mit mondasz erre?2020. szept. 24. 18:32
1/8 anonim válasza:
Meg kell tanulni ignorálni őket
2/8 A kérdező kommentje:
1es igazad van! Úgy gondolom a mamám testvérének is van saját gyereke unokájai fogalalkozzon azokkal ne én velem! Én távoli rokona vagyok sose fogalalkoztam velük akkor ők velem mit foglalkoznak
2020. szept. 24. 18:39
3/8 anonim válasza:
Határozottan le kell állítani. visszakérdezni mi közöd hozzá?
4/8 anonim válasza:
Nekem is volt részem hasonlóban, és azt javasolom minnél hamarabb távolodj el tőlük. Nincs rosszabb olyanoknál, akiknek nem érdekes az életük, ezért csak azért is veled foglalkoznak.
5/8 A kérdező kommentje:
Anyukámnak és apukamnak, mamának, papának mindig meg engedem hogy bele szóljon! Sőt meg a szüleim testvérenek akik nekem nagy bácsi nagy néni nekik is lehet véleményük ! De mondjuk például ; a Nagy mamam testvére aki már anyámnak a nagy bácsi nagy nénije annak már mi köze bele? Igen rokona vagyok neki! De szerintem van neki is unokája gyereke legyen ahhoz köze ne hozzam!
2020. szept. 24. 18:53
6/8 anonim válasza:
Hogy szól bele? Honnan tud a dolgaidról? Nem kell vele ilyesmiről beszélni, ha felhozza akkor mondjad hogy ez magánügy és válts témát. Az ilyenek addig mondják a magukét míg látják hogy meghallgatod.
7/8 A kérdező kommentje:
6os például én anyagilag sokat segítek a mamamekon és mondja hogy jajj ez a gyerek mennyi pénzeket ad a mamajanak! Neki ehhez mi köze ?
2020. szept. 24. 19:30
8/8 anonymousreview60 válasza:
Tévedsz kérdező. Mindenkinek joga van a véleményéhez rólad, meg kicsit kevésbé ahhoz, hogy elmondja neked. De beleszólni az életedbe senkinek, anyádnak sincs joga.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!