Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Erről mit gondolsz?

Erről mit gondolsz?

Figyelt kérdés
Sziasztok! 20 éves vagyok, anyámmal lakom és anyám szüleivel mamával, papával, dolgozom, el vagyunk, néha vannak viták! Az a problémám hogy mamám testvérének gyerekei , vagy mamám testvére bele szoktak avatkozni az életembe hogy én kivel vagyok jóban, meg bulizok, szóval ezek a rokonok igazi pletyka zsákok, és idegesít mi köze van hozzá hogy én hogy élek egy távoli rokonnak! Te mit mondasz erre?
2020. szept. 24. 18:32
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Meg kell tanulni ignorálni őket
2020. szept. 24. 18:33
 2/8 A kérdező kommentje:
1es igazad van! Úgy gondolom a mamám testvérének is van saját gyereke unokájai fogalalkozzon azokkal ne én velem! Én távoli rokona vagyok sose fogalalkoztam velük akkor ők velem mit foglalkoznak
2020. szept. 24. 18:39
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Határozottan le kell állítani. visszakérdezni mi közöd hozzá?
2020. szept. 24. 18:41
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is volt részem hasonlóban, és azt javasolom minnél hamarabb távolodj el tőlük. Nincs rosszabb olyanoknál, akiknek nem érdekes az életük, ezért csak azért is veled foglalkoznak.
2020. szept. 24. 18:42
 5/8 A kérdező kommentje:
Anyukámnak és apukamnak, mamának, papának mindig meg engedem hogy bele szóljon! Sőt meg a szüleim testvérenek akik nekem nagy bácsi nagy néni nekik is lehet véleményük ! De mondjuk például ; a Nagy mamam testvére aki már anyámnak a nagy bácsi nagy nénije annak már mi köze bele? Igen rokona vagyok neki! De szerintem van neki is unokája gyereke legyen ahhoz köze ne hozzam!
2020. szept. 24. 18:53
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Hogy szól bele? Honnan tud a dolgaidról? Nem kell vele ilyesmiről beszélni, ha felhozza akkor mondjad hogy ez magánügy és válts témát. Az ilyenek addig mondják a magukét míg látják hogy meghallgatod.
2020. szept. 24. 19:23
 7/8 A kérdező kommentje:
6os például én anyagilag sokat segítek a mamamekon és mondja hogy jajj ez a gyerek mennyi pénzeket ad a mamajanak! Neki ehhez mi köze ?
2020. szept. 24. 19:30
 8/8 anonymousreview60 ***** válasza:
100%
Tévedsz kérdező. Mindenkinek joga van a véleményéhez rólad, meg kicsit kevésbé ahhoz, hogy elmondja neked. De beleszólni az életedbe senkinek, anyádnak sincs joga.
2020. szept. 24. 20:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!