Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Miért viselkednek velem így a...

Miért viselkednek velem így a rokonaim azért, mert lány vagyok?

Figyelt kérdés

Apukám teljes családja, minden testvérénél ezt tapasztalom. Olyanokat mondanak, hogy “de ez csak a lány”. Ezek nagyon rosszul esnek és nem tudom mit tegyek. Ők, úgymond, elmaradottabbak, mindannyian tanyákon élnek és állatokat tenyésztenek, nincs okostelefonjuk, régies ruhákat hordanak. A mániájuk, hogy a nő csak otthon dolgozzon, meg a lánygyerek az nem számít. Én eléggé feminista vagyok, úgyhogy ezeken nagyon kiakadok. Beszélni ezekkel nem lehet, ha találkoznak, egymás szavába vágva beszélnek, egyszerre ordít az összes, nem lehet tőlük normálisan beszélgetni, szóval nem is túl kultúrált társaság. Örülök, ha egy családi ebédnél a helyén marad a dobhártyám. Mivel kiskorú vagyok, nem tehetem meg, hogy ezekre nem megyek el.

Anyukám családjánál tapasztalom, hogy szeretnek, nem néznek le, meg ilyenek. Ők mondjuk egészen másképp is élnek, városban laknak, nagyrészt cégeknél dolgoznak, céget vezetnek (mi is így élünk).

Mit tegyek, hogy jobban el tudjam viselni apám rokonait?

16/L

2020. szept. 2. 23:37
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
67%

20. valaszolo, mondd mar el hogy ebben a kerdesben, illetve a valaszokban mi volt szerinted "szelsoseges feminaci velemeny" ?

a kerdezot a csladja azert szekalja, es nezi le, mert lany. ezen minden normalis ember felhaborodna.

2020. szept. 3. 18:41
 22/24 anonim ***** válasza:
0%
Miért ne tudnád kihagyni? Ha nem mész velük az utó után kötnek, vagy mit gondolsz?
2020. szept. 4. 15:21
 23/24 anonim ***** válasza:
0%
Te sem vagy jobb mert lenézed őket a foglalkozásuk miatt.
2020. szept. 4. 16:04
 24/24 anonim ***** válasza:
0%

"Azoknak, akik elkönyvelték magukban, hogy én lenézem őket azért, mert nincs okostelefonjuk és régies ruhákat hordanak: Nem nézem le őket, csak próbáltam leírni, hogy ők milyenek."

Miközben ezt mondtad:

Ők, úgymond, elmaradottabbak, mindannyian tanyákon élnek és állatokat tenyésztenek, nincs okostelefonjuk, régies ruhákat hordanak.

Láthatóan sosem próbáltál meg semmit sem tenni az ügy érdekében. Csináld akkor azt, amit a rendkívül bölcs válaszok ajánlottak: vagyis semmit.

Ez aztán roppant bölcs lépés lesz, hátra is dőlhetsz, elkönyvelve, hogy igen, nem csinálsz semmit, hiszen bla balbala úgyis ez meg az lesz.

2020. szept. 4. 17:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!