Mit lehet csinálni időrablók ellen? Tehát ha a családban ilyen cukin jönnek,és mivel cukiskodnak nem lehet nekik ellenállni, főleg idősebb rokonokat a végsőkig kiszipolyozzák, és csak a romok maradnak utánuk.
Figyelt kérdés
Cuki skype beszélgetésk, cuki programok a cuki kb 30-40 rokonnal, cuki minden, napi 50 órában nagyon cuki minden, de megakadályozzák az életet, mert lefoglalják az összes percet, minden hajszálon múlik és senki másra nem marad idő,időnként kórházban kötnek ki a szintén cuki idősek a túlhajszoltság miatt, a házuk szalad, lehetetlen feladatokat várnak el nagyon cukin, és ez az év kb 362 napján így van, talán van évente 3 nap szabad.2020. aug. 29. 19:16
11/22 anonim válasza:
Stílusod irritáló! Ne akarj másokat megmenteni, felnőtt emberek, majd elintézik maguknak, amit akarnak. Ha képtelenek, neked akkor se kell a Nagy Megmentő szerepét előadnod. Nem fog sikerülni, mert ők maguk nem hagyják.
12/22 anonim válasza:
Ha ezt normálisan leírtad volna a cukiskodás nélkül, akkor talán kevésbé lennél irritáló és értettük is volna, hogy mit akarsz mondani.
13/22 anonim válasza:
Nagyon elszomorít hogy egyesek így állnak a problémához.
Ha a kérdező azt írta volna hogy 'szemét, sz@rházi'-e aki kihasználja idős rokonait akkor ugrottatok volna. Tényleg sajnálom az embereket amiért ilyen sekélyesek. Na most nem voltam cuki! Jöhet a piros!
14/22 A kérdező kommentje:
De tényleg cukiskodnak, ezzel palizzák be a nagypapit, komolyan, részben jószándékúak de inkább leszarnak másokat sokszor. Nem lehet más szóval elmondani, mert ez annyira jellemző rájuk. De azért tudják megtenni hogy n beszéljünk velük erről, azért tudják lesöpörni a kéréseket, és figyelemfelhívásokat mert a nagypapival zsarolnak, aki ha bárki bármit megemlít neki ordít----kórház stb. (A kialvatlanság miatt pláne) vele zsarolnak mennek árulkodni amivel őt idegesítik, ezért nem tudok velük beszélni. Végül velem fog ordítani és fenyegetni ha nem vagyok 100 % bűbájos és nem teszek úgy minta normális lenne az egész(a túlterheltségétől ordít részben).
2020. aug. 29. 20:46
15/22 A kérdező kommentje:
Mindegy, csinálom ahogy eddig, a borotvaélen táncolást, de rohadt nehéz. De más választásunk nincs, kivéve ha itt mond valaki jó ötletet,de tudom nehéz erre bármit mondani, átélni is nehéz.
2020. aug. 29. 20:48
17/22 anonim válasza:
Egyre kevésbé értem. Ki ordít?
18/22 anonim válasza:
Én se értem hogy mit írsz komolyan mondom. Csak annyit értek hogy cuki cuki cuki. Azt se értem mire írod, hogy mire érted, mit csinálnak ezalatt? Írd már le normálisan
19/22 A kérdező kommentje:
Hát akkor aludjatok egyet értetlenkedő. A kedves megértő kommenteket köszönöm, az idegeseknek további jó agyvérzést kívánok, vagy javaslom a ház és kert rovatot pizsifellövés előtt :) Ne haragudjatok de kész a vacsink és a párom és a gyerekek várnak úgyhogy búcsúzom.
2020. aug. 29. 21:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!