Vajon ki mit gondol erről?
Férjemmel többször járunk kirándulni többnyire kettesben, néha a többi testvérnek is felajánljuk, hogy van-e kedvük jönni (természetesen mindenki saját autóval), mindketten igényeljük is, az elmúlt 5 hónapban nem voltunk nagyon semerre, mivel nálam a munkahelyen nagyon hajtós volt az első negyedév (beszámoló, munkaterv, támogatások). Mire eljutottunk volna egy négynapos kikapcsolódásra, addigra a vírusidőszak miatt minden törlődött. Alig vártam, hogy végre kimozdulhassunk, megbeszéltünk egy 1 napos kirándulást, amire váratlanul elhívta tesóját és annak új barátnőjét. Ennek részemről sincs semmi akadálya. Tesója felvetette, hogy menjünk egy autóval, de én ragaszkod(nék)om ahhoz, hogy külön autóval menjünk a régebbi "közös" kirándulások is mindig ha egyáltalán jöttek így voltak. Megmondta tesójának, hogy mi így gondoljuk (én túl is léptem rajta) erre tesója még mindig egy autóval akar menni.
Nem a közös kirándulás ellen van kifogásom, de szükségem van az utazási résznél, hogy csak kinézzek a fejemből, vagy csak a párommal együtt beszélgessünk, vagy zenét hallgassunk csöndben.
Sajnos feszültséget szült közöttünk a téma, mert ha jól sejtem nem merte megmondani nyíltan a tesójának, hogy mi (de tőlem mondhatja azt is, hogy én) ragaszkodom a külön autóhoz. Eleget alkalmazkodom a munkahelyemen vagy akár otthon, ez az ÉN időm lett volna, amire nekem szükségem lenne.
Ti hogy látjátok? Ez olyan nagy kérés? Nagyon kíváncsi vagyok a véleményetekre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!