Jól döntöttem? Nem találkozunk a családdal, én és a gyerekeim mert féltem őket a virustól. Eddig gyakran találkoztunk a családdal akik 5-en vannak felnőttek. Dolgoznak társaságba járnak. Nem félnek a Corona vírustól, így nem is vigyáznak igazán.
Eleinte határozottabb voltam,most kezdek elbizonytalanodni. Magányosak vagyunk így.
A telefonos kapcsolat tartás egy idő után elvesztette az erejét.
OFF:
Elég nehéz kihámozni, miről beszélsz, mert rosszul használod a "család" szót.
Nem, a családod nem 5, más helyen lakó felnőtt, hanem a párod (ha van) és a gyerekeid. Velük meg gondolom, együtt laksz.
Jogos, hogy most kezdesz elbizonytalanodni, mert most változtak a szabályok is.
Ha vidékiek vagytok (nem Bp-en és nem Pest megyében laktok és dolgoztok), akkor véget ért számotokra a kijárási korlátozás. Ez esetben találkozhattok azokkal, akik szintén vidékiek. Ha a rokonaitok, akiket "család"-ként emlegettél, ebbe a kategóriába tartoznak, akkor találkozz velük (ha egyébként te és a gyerekek szeretnének találkozni).
Ha valaki a történetben nem vidéki, akkor ne találkozzatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!