A sógornőm állandóan kelletteti magát a párom előtt, mit tegyek?
Azt vettem észre, hogy mindig érdeklődik felőle. Mostanában mindig eljön hozzánk, míg egyedül éltem soha nem jött. Ha mi elmegyunk meglátogatni őket, akkor állandóan mosolyog rá, sőt!! befekszik az ágyba előtte.
Ezzel szemben engem kellemetlen helyzetbe hoz, állandóan megjegyzéseket tesz rám. Egy városban élünk. Mit tegyek?
Egesd le.
Ha befekszik az ágyba kérdezz rá, hogy mennyiért vállal egy menetet.
Nem biztos hogy a tesója.
Lehet másik ágról is sógornő.
Próbáld ki azt, hogy amikor kelletii magát, akkor te is kedves vagy a pároddal nagyon, odabújsz stb. tudod 😀
Aztán hátha leesik a csaknak, hogy mi a helyzet. Semmiképpen ne lássa rajtad hogy téged ez zavar és vetélytársnak tekinted, mert akkor még jobban fogja csinálni.
Egyet ne tegyél: soha ne versenyezz vele. Mindig két vége van a botnak: ha a pasid vevő erre a cefrekurv-ra, akkor őt is, a nőt kivágni, mint a macskát nyolckor. Keress egy másik pasit, aki méltó hozzád, és nemcsak megdug, hanem inkább Szeret. Nagybetűvel.
Amelyik pár igazán szereti egymást, ott nincs helye hamadiknak. És ez messze nem a dugásról szól.
A ribi akkor is a környéken marad, az öccse luvnyája.
Megkérdezni tőle: Mi van viszket? Nem dugnak meg rendesen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!