Szólnál a sógornődnek, hogy ezt ne?
2 hónap múlva lesz az esküvőnk a vőlegényemmel.
A sógornőm (a vőlegényem bátyjának a párja), mondta, hogy akkor a gyerekükkel anyósom majd menjen haza a lagziról.
Én ezt nem szeretném. Anyósomnak még nem mondta, csak nekem.
Szerintetek nem gáz, ha megmondom neki, hogy az örömanyát ne fogja be a gyerek felügyeletre ezt most oldja meg másképp.
4!
Nem lényeg, de a sogor/sógorno a házastárs testvére és annak párja.
Szerintem nem a te feladatod szólni. Én ezt anyóstól eleve elvárnám, hogy ne vállalja, de, ha ő bamba, akkor a férjem megkérné, mert neki nyilván fontos, hogy ott legyen.
Nem is értem, hogy merült fel a csajban a gondolat, hogy az örömanyát hazaküldi. Annyira nonszensz, hogy nekem meg se kéne mukkanni, elintéznék maguk között.
Igen. És nagyon figyelj, kedves menyasszony! Most tegyél rendet magad körül a családi szemétdombon, amíg van lehetőséged nemet mondani. Figyelj arra, hogy ki az úr a családban (a nagycsaládban), ki dirigál, ki rángatja dróton a másikat és hogyan lehet ez ellen tenni - azaz mit vállalsz a nyakadba. Később, főleg, ha neked is lesznek gyerekeid, pokoli nehéz lesz változtatni.
Temészetesen szólnék, és közölném vele, hogy ez nem jó megoldás és leülnék mind a kettővel (leendő anyós és a sógornő), hogy hogy is gondolták ezt a témát.
Miért is akarja elrontani az anyós örömét a kedves menye a te rovásodra? Hogy ezzel bebiztosítsa a trónját, elültessen két testvér között (plusz nej) évtizedes haragokat? A saját gyerekievel törődjön ő maga és ne rendezkedjen mások - főleg ne mások öröme - rovására!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!