Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Hogyan érjem el hogy apa es...

Hogyan érjem el hogy apa es fia összevesszen?

Figyelt kérdés
2019. dec. 15. 17:22
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Lacuska! # 8/10 Időpont ma 18:56

Akkor a feleségedre se "úgy" nézel?

"Èn 33 vagyok, angol, német szakos tanár egy nyelviskolàban már 8 éve. Feleségem 65 éves, gyereke nincs, nagyon gazdag hölgy.

# 9/18 Időpont dec. 2. 12:32"

https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__egyeb..

2019. dec. 15. 21:27
 12/15 anonim ***** válasza:
83%
Inkább akaszd fel magad, ha ez nem troll kérdés. Egy gerinctelen ribizlivel kevesebb lenne a világon.
2019. dec. 16. 01:36
 13/15 anonim ***** válasza:
3%

Na,nekem úgy ment, hogy lefizettem egy prostit és a képeit betettem a hálószobába, majd ezt megmutattam a fiának és anyjának mondta el és lett az összeveszés ,na de a prostit lefotóztam a fiu kocsija mellett amit elküldtem az apjának.

Mondjuk semmi értelme nem volt, de ha már náluk takarítottam kellett egy hobbi.

2019. dec. 16. 14:39
 14/15 anonim ***** válasza:
12%
Hu Ha nagyon általánositanak egyesek.Ferjem fiát imádom jobb a kapcsolatom vele mi t az anyjával.Anyukaja próbálta évekig ellenem meg a férjem ellen hangolni 😁😏.Ugy hogy nem minden mostoha rossz, hiába akarják egyesek ezt elhitetni.
2019. dec. 24. 17:10
 15/15 anonim ***** válasza:
0%
Aha, és azzal jönnél hogy apa és fia összevesszen nem a fiad és az apja...
2019. dec. 24. 19:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!