Ti mit gondoltok erről?
23 éves vagyok a férjem 49 mi a nagy korkülönbség ellenére nagyon jól kijövünk egymással nagyon boldogok vagyunk együtt... A gond a fiával és a volt feleségével van...
A fia velem egyidős eddig mindig normális volt de ma kiderült hogy az én férjem facebook jelszavát megadta az anyjának
A férjem ma ment a 20éves lányáért és meglátta hogy a volt felesége a mi beszélgetéseinket olvassa. Tuti a fiú adta meg a jelszót mert a lány jobban húz hozzám mint saját anyjához.
Ez undorító hogy ők 10 éve elváltak és az asszony ezt csinálja. Neki nincs azóta párja
A férjem okkal vált el a volt feleségétől.
Ti mit tennétek a helyembe? Most nagyon dühös vagyok.
Negatív kommenteket nem kérek. A férjemhez nem a pénzért mentem hozzá mindkettőnknek jó munkája van.
Hogy látta meg? Ment a 20 éves lány@ért oké. Odaállt a volt feleség mögé vagy mi?
Vagy úgy hagyta a gépet a férjed meg megnézte? Nem értem. Nekem ez nem kerek.
1. Jelszót kell változtatni!
2. A gyerekkel el kell beszélgetni.
3. Aki nem képes biztonságilag annyit gondolkodni, hogy a jelszavát csak ő tudja, másnak nem adja meg, és ha más csinálta neki, akkor megváltoztatja, az ne használjon Facebook-ot, ímélt stb! Ez ugyanaz, mintha a kocsiban hagyná a kulcsot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!