Mit csináljak, ha a családom utál, mert Erasmusszal megyek külföldre és a rokonságom meg kibeszél, hogy nagyképű vagyok?
Figyelt kérdés
2019. aug. 30. 18:30
11/18 anonim válasza:
Add nekem a penzed es maradj otthon ;)
Mindketten jol jarunk !
12/18 Vikuci79 válasza:
Már csak kíváncsiságból is mennék.
Majd lenyugszanak és tuti pár éven belül vki a családból szintén vmi tanulmányra adja a fejét. Mert másolunk. Mindenki. Téged is másolni fognak meglátod, és akkor látod majd magadat viszont valakiben.😊
13/18 anonim válasza:
Sajnálom hogy ilyen családod van, irigyek rád...
Jobb az ilyenektől minél távolabb kerülni, csak megmérgezik az életed...
14/18 Souky válasza:
Őszintén? Szard le őket és csináld úgy,ahogy jó neked. A véleményük az övék,neked ahhoz semmi közöd nincs.Ne engedd,hogy beleszólhatnak az életedbe.Jól csinálod a lépéseiket.Hidd el nekem,nem vagyok már fiatal kakas.
15/18 ququcs válasza:
Ne hátrálj meg. Menj és ne törődj ki mit mond. Ez csupán irigység a részükről!!!!!
16/18 Tom Benko válasza:
Mondd nekik, hogy mész a magyarok közé, vissza se jössz.
17/18 anonim válasza:
Részvétem. Láttam ilyet, nem lehet könnyű a gyereknek. De mások irigysége és megvetése ne álljon a tanulás és a világlátás útjába. Vigyázz magadra, gyűjts barátokat, és minden rendben lesz.
18/18 anonim válasza:
Ennyi miatt utál a családod? Jó ember lehetsz :) Tényleg nagyképű lehetsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!