Miert nézett rám?
Figyelt kérdés
Barátoméknál ebedeltunk /mindketten 18-ak vagyunk/ velem szemben ült az egyik kis húga akivel nagyon jóban vagyok 12 éves de nagyon értelmes és mellette balra anyukaja, és anyukaja épp megkóstolta a muffint amit a baratom és a húga csinaltak tegnap és megállapította h nincs elkeverve rendesen a Liszt benne és megkérdezte h ez ilyen fogyókúrás lisztbol van? Azért kérdezte meg mert ugye a baratom anyukaja is ilyen egészségesen étkezik, na a lényeg h amikor anyukaja megkérdezte oket vagyis a húgát h fogyókúrás lisztbol van e akkor ra pár pillanatra rám nézett a húga. Miert rám nézett szerinte fogyókúraznom kene? Vagy amugy is csak sima szemkontaktus volt ? Mert ebed közben tobbszor is rám nézett. Vagy mert a múltkor mi is sutottunk együtt vele és ugyanabból a lisztbol?2019. aug. 3. 13:21
21/28 A kérdező kommentje:
56 kg vagyok 170 cm-hez:))
2019. aug. 3. 21:19
22/28 A kérdező kommentje:
Köszi a normalis nem kioktató válaszokat! Akkor csak túl gondolom?
2019. aug. 3. 21:20
23/28 anonim válasza:
Nem, dagadt vagy. Ezt akartad hallani úgyis.
24/28 anonim válasza:
Túlgondolod igen. Segíthettél volna neki azzal, hogy kiment és egy válasszal. Nagyon buta vagy.
25/28 anonim válasza:
Mivel 3adszor kérdezed meg, azt mondom hogy keress fel egy pszichológust, mert eléggé gondok vannak az önértékeléseddel...
Tuti h csak választ akart!!!
26/28 anonim válasza:
Nagyon sötét vagy...jéééézusom...
valószínűleg azért nézett rád mert megszeppent és várta hogy te válaszolj a kérdésre.
27/28 anonim válasza:
Én bedobnám azt a válaszlehetőséget hogy nem rád nézett, hanem vagy körbe az asztalon (“na ki tudja, valaki biztos”) vagy csak úgy kifele a fejéből, mint ahogy szokták ezt tenni gondolkodó emberek, te meg pont szemben ültél vele.
28/28 anonim válasza:
Semmi gond kérdező én is ilyen, "vajon mit gondolnak rólam" kis görcs voltam.
Szerintem túlreagálod. Nyugi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!