Miért nem enged a nagyanyám főzni/sütni?
A nagyszüleimmel élek, már tíz éves korom óta.
Nagyanyám nem igazán higgadt ember (de a maga módján imád engem).., már nyugdíjba ment, egész nap otthon van. Újságokat olvas, tévét néz, bagózik (láncdohányos), fröcsög és főz. A főzés az egyetlen olyan dolog ami hasznos tevékenység a részéről, de mégis panaszkodik, hogy utálja (amúgy nagyon jó ételeket csinál).
Arról is gyakran panaszkodik, hogy nekem soha nem lesz senkim nagykormoba, mert nem tudok főzni, de azt mindeközben nem veszi észre, hogy ő soha nem engedte, hogy főzzek. Ha segíteni szeretnék neki a főzésben, akkor kiabál.., ha egyedül szeretnék főzni/, De leginkább sütni, akkor egyenesen üvölt, mint a sakál.
Ha nagyapám számon kéri, hogy miért nem enged engem sütni, akkor mindig hazudik neki (nem működik a sütő, nem jó a mixer...stb), szegény meg nem ért hozzá ezért elhiszi neki.
Néha azért engedte, hogy főzzek, de akkor is ott lihegett a nyakamba, mindenbe beleszólt, elvette tőlem, amit csináltam, negatívan bírálta. Vagy végig ott ült mellettem, miközben csináltam és nagyon csúnyán, gorombán nézett.
Ez nagyon rossz érzés nekem és nem lehet vele megbeszélni. Nem ad normális választ a kérdésre.
Véletek volt már ilyen? 18/L
Keress más helyet az ételkészítési vágyaid megvalósulásának. Főzz a barátodnál.
Problem solved.
Van ilyen nőtípus, engedélye nélkül a hűtőt nem lehet kinyitni mert kiveri a hisztit.
Én nem főznék otthon.
Én apám miatt nem teszem. Nincs patika lakásunk, van egy egészséges rendetlenség. Viszont ha főzni merészelek végig ott van és beleszól. Rakd el, takarítsd le, mosd el, ott ne merd hagyni. A végeredményt kétpofára eszi. Kivéve ha direkt dupla adagot csinálok. Olyankor megy a "mi a sz-rnak csináltál ennyit, ki fogja megenni" Miközben legutóbb, ugyanabból az ételből megette 3 ember adagját....
Köszönöm azoknak akik kedvesen próbáltak segíteni☺.
Igazatok van, védi a területét, mint egy kutyus😀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!