Soha nem voltam még temetésen ( vagy csak nem emlékszem rá). Mit kell csinálni? Pénteken lesz a nagymamámé. NAgyon félek :c
Nagyon sajnálom. :(
Vegyél fel valami sötét, elegánsabb, meleg ruhát, ha csak világosabb van, tűzz a ruhád ujjára fekete karszallagot (méteráru boltban lehet kapni).
Vigyél sok zsepit, és legyen kéznél!
A beszéd végén a közeli hozzátartozók sorba szoktak állni, a többi gyászoló pedig sorban megy, és részvétet nyilvánít. Arra csak max annyit kell mondani, hogy köszönöm. A legvégén pedig a családtagok is őszintet részvétet mondanak egymásnak, és együtt sírnak kicsit. Ennyi.
Őszinte részvétem!😢
Tanácsot nem tudok adni, mert még szerencsére nem volt alkalmam ilyet átélni. De soha nem akarom megtudni, hogy milyen...Déd mamámat jobban szeretem, mint a saját anyukámat, minden vele beszélek meg stb...soha nem akarom elveszíteni. De sajnos már 80 éves. De nem is merek ilyenekre gondolni.
Öltözz feketébe, állj a szüleid mellé és viselkedj természetesen. Ha rád tör a sírás, abból se csinálj gondot, de ha nem, akkor ne erőltesd.
Én 13 évesen, szintén nagymamám temetésén voltam először. Eszembe sem jutott, hogy bármit rosszul csinálhatnék ott. Persze a ruhát, amit fölvettem, együtt választottuk ki szüleimmel otthon.
Te hány éves vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!