Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Ha nem érdekli őket az unoka,...

Ha nem érdekli őket az unoka, mire a sértettség?!

Figyelt kérdés
Nem foglalkoznak az unokájukkal a nagyszülők. Nyugdijasok már. Múltkor a kislányom nem tudta kik ők, ezért fel voltak háborodva. Volt már valaki ilyen helyzetben?
2018. nov. 2. 15:06
 1/3 anonim ***** válasza:
78%

Nézd, én most vagyok 27 és az apai nagyszüleim baba korom óta nem voltak rám kíváncsiak. Azt mondják a faluban, hogy nekik nincs unokájuk, különben is, el kellett volna vetetni. Sosem jöttek, pedig 20 percre laktunk anno. Ehhez képest hangoztatják, hogy én rájuk sem nézek, hát micsoda ember az ilyen. Tavaly karácsonykor felhívták anyut, hogy sz*r alak vagyok, mert nem küldtem ajándékot.

Nem tudom, milyen a viszonyotok, de az ilyenek mindig magukat állítják be áldozatnak, tapasztalatom szerint. Tenni kell rá nagy ívben. Semmit nem vesztettem az által, hogy csak egy papám és mamám volt.

2018. nov. 2. 15:43
 2/3 kovpet ***** válasza:
52%

"ezért fel voltak háborodva"

És ez azért baj, mert? :)

2018. nov. 3. 10:06
 3/3 anonim ***** válasza:
39%

Ilyenkor könnyebb mást hibáztatni, mint magába néznie az embernek.

Nem kell velük foglalkozni, a nagyszülőkkel való viszonyt pláne nem.

2018. nov. 3. 22:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!