Jogosan sértődnek meg emiatt a vérszerinti nagyszülők?
Figyelt kérdés
3 éves kapcsolatban megfogant a gyerekünk, aki tervezett baba volt, de az exem a 14. hét magasságában úgy döntött, hogy ő még ehhez fiatal és dobbantott, nem kíváncsi a továbbiakban sem a gyerekére, sem rám. A szüleivel maradt a jó kapcsolatom, ők várják az unokájukat. Azonban utána nem sokkal szorosabbra fűződött egy akkori barátommal a kapcsoaltom és már párkapcsolatban vagyunk. Ő húzott ki a gödörből, mikor egyedül maradtam, szerelmesek lettünk. Ő nagyon várja a babát, napi szinten vásárol már neki ezt-azt a kezdetektől, de az én nevemen lesz. Az ő szüleivel is nagyon jó a kapcsolatom, szintén nagyon várják a babát és úgy beszélnek róla, mint az unokájukról. A gyerekem vérszerinti nagyszülei erre nagyon berágtak, mikor meghallották... Mit tehetek ilyen esetben? Szeretném, ha nem lenne ilyen marakodásnak kitéve a kislányom és senki sem haragudna senkire. Bármelyik pillanatban szülhetek már egyébként, szóval meg kell oldanom, hogy nyugiba érkezzen.2018. aug. 19. 18:46
11/13 anonim válasza:
Egyaltalan nem, legfeljebb a fiukra van miért megsertődniük.
12/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a választ! :)
2018. aug. 20. 20:41
13/13 anonim válasza:
Attól, hogy a fiuk otthagyott a szarba (aminek a keverésében te is ugyanolyan hibás vagy), nem kellene a nagyszülők torkának ugrani, mikor egyértelmű, hogy ők szeretnék az unokát. Nyilván attól félnek, hogy majd szépen ki lesznek túrva onnan. Miért kell őket büntetni?
Egyébként is örülhetsz neki, hogy nem egy ribizliként kezelnek, ahogy kellene. Épphogy utóljára belédélvezett a rosszfiú, de te máris találtál egy balekot, aki majd neveli a más gyerekét. "az én nevemen lesz" - aha, amíg nem lesz olyan gyökér, hogy örökbe is fogadja. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!