Bármikor mehettek a szüleitek házába, bejelentkezés nélkül? Mentek is?
Nekem már nincs szülőm (mindig szóltam, elvégre sokszáz km és több napra mentem), de a páromnak szerencsére még van s ő engem is a gyermekének tekint. Bármikor mehetünk, van kulcs. Általában szólunk, de néha elfelejtjük, igazából nem elsősorban hozzá megyünk, hanem nagybevásárolni a megyeszékhelyre. Csak akkor már beugrunk.
Semmi problémája nincs vele, mehetünk akkor is, ha nincs otthon, de jobb, ha otthon van, hiszen akkor találkozunk és főz is nekünk, amit nem várunk el, de teszi és remekül főz és húsmenteset, amit máskor ritkán :)
Az én házamhoz senkinek nincs kulcsa a páromon kívül (akinek ugyanannyira a háza, de attól még az én házam és az ő háza is, nemcsak a mi házunk :)) és senki nem jön bejelentkezés nélkül, általában máshogy sem. De ha a párom anyja akar jönni, bejelenti és jön és érte megyünk a buszhoz, semmi gond.
Barmikor mehetunk, de
1. még ha van is kulcsom hozzajuk elobb szoktam szolni es megbeszeljuk miattuk mennek vagy csak mennek (kell vlami lakasbol, utbaejtenem, hogy ihenjek vgy elviszek valamit). Azaz, ha nincsenek otthon, nem mennek be a tudtuk nelkul a lkasba.
2. Ha mégse szolok, mert csak menetkozben talaltm ki, hohy oda is beugranek vagy korabban jeleztem, hogy "talan megyek hetvegen", akkor becsongetek es udvozles utan mondom, hogy bocs, hogy nem szoltm elore.
Mivel még otthon élek, ezért mennem is kell.
De ha nem így lenne, azért egy telefont megérezte él feléjük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!