Második világháborús hagyományőrző vagyok, (l) amit a családon belül nem fogadnak el. Elmagyarázni hiába próbálom nekik, minden áron le akarnak róla beszélni. Mit tehetnék ellene? ( Költözésen kívül)?
Figyelt kérdés
23 éves vagyok, és nagyon idegesít, hogy lassan 10 éve nem tudnak megbékélni a helyzettel, miszerint engem ez érdekel.2018. márc. 11. 20:08
11/24 A kérdező kommentje:
Kíváncsi volnék, ha a sarló kalapács lett volna a középpontban a kérdésnél, azt mennyien támadták volna..Mellesleg nem tüntettem fel, hogy milyen oldalt képviselek..ha nem tűnt volna fel valakinek.
2018. márc. 11. 20:36
12/24 anonim válasza:
Gyanítom, hogy nazi oldalon állsz... :D kis tudatlanom.. olvasd el amit elöbb írtam. A kommunisták se jobbak, azoknak azt köszönjük, hogy most itt tart Magyarország, ahol, a kis 40 éves megszállásuk miatt.
13/24 A kérdező kommentje:
Nem talált :)
2018. márc. 11. 20:39
14/24 anonim válasza:
Az oroszokra is ugyan az lett volna a reakcióm, mint a németre. Lényegtelen. Diktatúra, az diktatúra. Viszont, ha tényleg nincs ilyen a dologban, akkor pedig szard le, hogy mit gondol a család. Én is ezt teszem, csak más téren.
15/24 A kérdező kommentje:
Ebben osztom a véleményedet.Csak az a probléma, hogy ők a puszta létezésemet is nehezményezik :D
2018. márc. 11. 20:41
16/24 anonim válasza:
Konkrétumot még mindig nem közöltél
17/24 anonim válasza:
Nyilván van valami elmeproblémád ha a hétköznapi életben gondot okoz neked és a családodnak, hogy téged milyen történelmi esemény érdekel.
Én látatlanban is a családodnak adok igazat.
18/24 anonim válasza:
Nem kell az orrukra kötni. Ha van ismerősöd vagy csoport hasonló érdeklődési körrel akkor azt vele/velük beszéld meg. Mondjuk nem értem ezt a nagy titkolózást, lekezeled a találgatókat de konkrétumot nem írsz. Ugyebár van az a mondás hogy a néma gyereket az anyja se érti. Ha meg nem akartál kérdéseket akkor elég lett volna annyit írni hogy "a családom nem képes elfogadni úgy ahogy vagyok. Mit tehetnék?"
19/24 anonim válasza:
Ebben osztom a véleményedet.Csak az a probléma, hogy ők a puszta létezésemet is nehezményezik :D
Na az ilyen családból el kel költözni ahol a létezésünk is baj..
20/24 anonim válasza:
Őszintén szólva, nekem van hasonló hagyományörző haverom, csak ők nem a 2.vh- ra "hegyezik" ki a dolgot, hanem mindenfele hadászati, katonai dologra. Eljárnak mindenfelé, kiállítasokat szerveznek, stb. Ha jellegű a dolog, akkor szerintem, nincs vele semmi probléma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!