Le vagyok döbbenve. Volt férjem tabletet vett szülinapjára a 6 és 3 éves unokánknak. (? )
Lányom 30 éves, 18 éves korában elváltunk az apjától. Van egy 6 és egy 3 éves unokánk, akiknek ma tabletet vett ajándékba. Érettségire, vagy esetleg diplomára mivel kompenzálja, amit anno elrontott? Toronyórát kapnak majd láncostul? Évekig (más nő) miatt rá se nézett a lányunkra, egy ideje ismét jó a kapcsolatuk, viszont ez nekem túlzás. Csak én tartom baromságnak, hogy a 6 évesnek és a 3 évesnek is (!) tabletet vesz?
Nem, nem vagyok irigy (hogy ő bezzeg jobban áll anyagilag), de ez nálam eléggé abszurd. Szerintetek? Kíváncsi vagyok az objektív véleményetekre.
nem az baj,hogy kapta,hanem az,hogy szabályozás nélkül használhatja.
Az iskolában ezzel kell majd inditani szegény tanárnéninek,hogy a nincs tablet 5órán keresztűl.
vagy 45percig egyfolytában.
lesz majd hiszti.
Utolsó válaszoló! Egyetértek, mindenkit felfelé értékeltem eddig, mint ahogy most téged is.
Csakhogy ez is egy megosztó kérdés, van, akinek ez a véleménye, van, akinek épp az ellenkezője.
A mesék hagyján, azt itt is szokta nézni velem a 3 éves is, (Tomi mesék, stb., stb., fejlesztő videók a youtube-on), mégis vannak a lepontozók, akik azt gondolják, hogy kontroll nélkül egy 3 és 6 évesnek normális a saját tablet. Bedurcáznak, behiztiznek, ha elveszik tőlük.
Ezt tartom én is korainak és károsnak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!