Mama még mindig fűt, mi meg nem tudjuk már fizetni, mi legyen?
Az időseknek rossz a keringése, ezért fázósabbak.
Javaslom egyébként, hogy addig örüljetek, amíg fázik, mert legalább még él...
Javíts ki, ha tévedek, de ti 3-an vagytok, ő meg egyedül, mégis ő fizeti a fűtés felét..., nem csak a negyedét, ami rá jutna... Ennyire sajnálod tőle?
A harmadik személy ki és mit csinál? Ugyanis a kommentelő kérdése erre (is) vonatkozott.
Nem azért firtatom, mert jól esik, hanem mert tényleg HIDEG van. Most hoztam be a palántákat, mert éjszaka fagy. Nem csoda, hogy fázik, én is fázom.
Ez igaz is lenne, ha a Mama egész nap csak az ágyon feküdne, de lehetséges, hogy jön-megy, éli az életét, ami egy elektromos takaróval körbetekerve nem túl kényelmes, azonkívül konnektorhoz kötött.
Kérdező!
A Mamád télen bőven kifizette a feles számlákkal a negyed helyett, ami a ráeső rész lenne, ezt a hideg hónapot.
A ti családotokban, miért csak egy kereső van?
Anyánk nincsen, én és húgom vagyunk apával. Keresek valamennyi pénzt diákmunkával, de az elmegy a nyelviskolára, a havi bérletemre és a kajámra.
Attól még, hogy a mamám 10-ből csak 5 radiátort fűt (mert a többi a miénk, ami le is van kapcsolva), a gázszámla ugyanannyi. :( És nem, nem akarjuk fizetni, ha egyszer mi nem is használjuk, ő pedig vígan ki tudná fizetni, ha mi kb. ugyanannyi pénzből 3-an is megélünk, amiből ő egyedül nem tud valamiért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!