Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Segítség utálom a nagymamám?

Segítség utálom a nagymamám?

Figyelt kérdés

Sajnos ez a helyzet.

Egy borzasztó primitív energiavámpír. Egy normális szó nem hagyja el a száját, folyton jajgat,nyafog. Szó szerint 5 percenként. Ha valaki odamegy hozzájuk nem tud vele elbeszélgetni mint a normális emberek, hanem fújja a hülyeséget. Teljesen meg mérgezi a környezete életét. Örökké ráerőlteti a saját akaratát a másikra. 29 évesen még mondaná milyenre vágjam a hajam, hogy vezessen a saját háztartásom. Több kilométer választ el minket,önálló lakáson van,de még akkor is dirigálna nekem 29 éves férfi létemre. Nem sikerül persze neki. A rákos beteg nagyapámat is folyton szidja meg gúnyolja.... Ha elmegyek hozzájuk, nem ehetek annyit,amennyi nekem jólesik, hanem erőszakosan tukmalja rám a kaját, nem erdekli, hogy nem esik már jól. Annyit kell találni,mint egy állatnak. Állandóan zabál mindenfélét, utána nyavalyog,hogy magas a cukra.... Folyton kikészít... Semmi mást nem csinál egész álló nap,mint eszik meg nyafog. Azt pedzegeti,hogy ha meghal nagyapám egyszer, akkor költözzek oda. Hát nem fogok. Képtelenség ép ésszel elviselni az a szemétládát....

Mit csináljak, hogy végre megszabaduljak ettől a sok negativizmustol amit rám zúdít?

2017. febr. 15. 15:36
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
33%
Ez kölcsönös. Ismerem a mamád és ő hisztis kisqrvának hívott. Ez van...
2017. febr. 15. 19:37
 12/21 anonim ***** válasza:
66%

Szégyen ahogy róla beszélsz! Szégyelld el magad,de nagyon gyorsan.

Ha "felnőtt" 29 éves vagy,akkor nagyon jól tudod,hogy TE szabályzod,hogy mikor mész hozzá és meddig maradsz. Ha akarsz eszel,ha nem akkor pedig nem.

Amikor mégis csak ott kell lenned,amikor családi esemény van, akkor felnőtt fejjel feléred ésszel,hogy egyik füleden be, a másikon ki. De nehigy már egy húron pendülj egy 12 éves kislánnyal és egymást cukkoljátok,hogy kinegy a nagyija a rosszabb. Tiszta szégyen....

2017. febr. 18. 17:40
 13/21 anonim ***** válasza:
15%
en soha nem tartottam kapcsolatot (minimalisat sem) olyan rokonommal akit utaltam. egyszeruen iktasd ki az eletedbol mintha nem is lenne. neki nem fogsz hianyozni mert mar regen szenilis lehet te meg megkimeled magad az idegessegtol.
2017. márc. 4. 05:47
 14/21 anonim ***** válasza:
45%
Addig örülj és szeresd őt, míg él, te világtalan szar! Te hülyegyerek, gondolkodjál már, hogy mondhatsz rá ilyet? Mi az, hogy 29 éves férfi létedre “szenvedned” kell tőle? Ha ennyire futotta az eszedből, legalább tanulj már meg hazudni rendesen, te majom. Úgy látom, még ahhoz is hülye vagy, te fíreg. Nagyanyádra ilyet mondasz, de azért jó, mikor főz neked meg telezabálod nála a béledet te senkiházi! Gondolkodjál el magadon, te kis takonypóc és szégyelld el magad!
2017. dec. 24. 11:20
 15/21 anonim válasza:

Az undorító írásodból alapján te sem lehetsz több 12 évesnél...

2019. jan. 2. 15:39
 16/21 anonim válasza:
Az én mamámnak is voltak érdekes szokásai, most daganattal fekszik a kórházban. Annyit tudok mondani, ha szereted, ha nem, addig örülj,míg él.
2020. aug. 19. 22:16
 17/21 A kérdező kommentje:
Két és fél hónapja meghalt. Január óta nem tartottam velük a kapcsolatot. Nem hiányzik.
2020. aug. 19. 23:29
 18/21 anonim ***** válasza:
na legalabb megszabadultal tole.
2020. aug. 20. 11:04
 19/21 anonim ***** válasza:

14 es es 16 os.

Miert kellene szeretni valakit aki utalatos es csak mergezi az ember eletet. ha rokon ha nem felesleges ilyen emberekkel terhelni magunkat. Nekem semmi viszonyom az anyammal nincs es nem is lesz. soha nem hianyzott azx eletembnol.

2020. aug. 20. 11:06
 20/21 anonim válasza:
Mégis a mamád.
2021. márc. 8. 23:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!