Mit tegyek, miért csinálja ezt a mamám?
A probléma az hogy folyamatosan gúnyol a testalkatom miatt. Nem vagyok olyan mint ő, vékony vagyok ő pedig eléggé elhízott az utóbbi időben, de inkább ezeket nem is írom sok apró tényező van, de ez idegesít a legjobban hogy úgy csúfol hogy csontváz, stb. stb., pedig tudja, hogy alkatilag vagyok ilyen és nem tudok ellene semmit tenni.
Miért csinálja ezt és mit tegyek? Beszélni nem lehet vele.
A nagymamád jót akar neked ezzel. Az ő korában még az volt a "szép", ha valaki nagyobb darab. Ez összefügg náluk a szépséggel és az egészséggel is. Hiszen régen nem voltak ilyen baromságok, hogy koleszterin, kalória meg mittudomén. Az emberek szalonnát ettek meg mindenféle, ma már egészségtelennek mondott dolgokat, mégis eléltek 80-90 évig úgy, hogy alig látta őket orvos. Az idősek ma is, ha egy lefogyott embert látnak, azt mondják neki aggódva, hogy rosszul nézel ki, sovány vagy, csak nem vagy beteg? Ha viszont valakin azt látják hogy hízott azt mondják: jól nézel ki.
(és valljuk be, sokszor igazuk van)
Szóval ne haragudj a nagymamádra, mert az ő gondolkodása más mint a miénk. Ő csak jót akar neked. Szerintem azért is mondhatja, mert látja, hogy esetleg keveset eszel, s azt hiszi, azért vagy vékony. Lehet megpróbálhatnál többet enni a szeme láttára, és akkor talán elfogadná, hogy nálad ez alkati dolog, ehetsz akármennyit, akkor se fogsz tőle hízni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!