Az elvárás két oldalú független attól hogy ki az idősebb?
Figyelt kérdés
Anyák napja másnapján hívtam fel nagymamámat, aki nagyon beolvasott nekem hogy "szeretné megköszönni hogy anyák napjára felhívtam a napján". Nemrég volt a születésnapom, és nem hívott fel, nem köszöntött fel. Mikor felhívtam négy napra rá, és kérdezte mi újság, csak annyit mondtam neki hogy semmi, ünnnepeltünk...erre ő: mit ünnepeltetek...mondom neki aszülinapomat. Erre már csak annyit tudott kérdezni mikor van az én szülinapom...eddig tudta, mára már nem, ez normális?2016. szept. 14. 12:35
1/4 anonim válasza:
Szerintem játssza az agyát, és piti bosszút állt. Én legyintenék erre, hogy ez az ő szegénységi bizonyítványa... nyilván nem szemétségből nem hívtad fel aznap, hanem mert anyukáddal voltál és dolgod is volt. Ilyen van.
2/4 anonim válasza:
Ezek olyan kis dolgok, hogy kár ezen filóznod.
3/4 anonim válasza:
Az idősek ilyenek, sok mindent elfelejtenek már.
Anyák napján meg gondolom egyedül volt és magányos.
Ne vedd a szívedre ezeket.
Az idősek egyre inkább olyanok, mint a kisgyerekek, megsértődnek, hisztiznek, több figyelmet igényelnek.
4/4 anonim válasza:
Biztos nagyon várta a telefonodat anyyák napján... A szülinapodat tényleg elfelejthette. De annyira kicsinyes dolgok ezek, hogy nem érdemes rajta agyalni. Amúgy baromira egyformán reagáltok a kedves nagymamáddal, jó nagyokat tudtok majd sértődni egymásra... mi a fenének? Vegyél három tortaszeletet, látogasd meg, kérdezd meg hogy van és békülj ki vele...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!