Nagyon megbántottam, hogy engeszteljem ki?
Sziasztok!
Ma nagyon megbántottam a nagymamámat..pedig imádom, ő a mindenem!!Az életem adnám érte,tűzbe mennék érte!Nekem ő a legfontosabb....:(
Úgy megbántottam hogy elkezdett síni.Egy szóval bántottam meg....Persze nem ilyen csúnya szó,hanem egy ilyen általános,de neki mégis nagyon rosszul esett....azért szítottam így,mert ideges voltam,rossz kedvem volt... Utána mondta hogy nem haragszik,felejtsem el a dolgot már túl lépett rajta.De nem!Ismerem!Nem mondja de megjegyezte és fáj neki..:((
Hogyan engeszgeszteljem ki???Nagyon sírok már több órája,utálom magam.Ő nem ezt érdemli tőlem....mindent megtesz értem.Csodás nagyszülő,és remek ember!!Hogy engeszteljem ki? :'(
A lényeg tömören hogy van egy fiú akivel járok.Mamám nagyon félt,szerinte a fiú engem majd csak meg akar "pöckölni" és majd ott hagy!DE NEM ISMERI A FIÚT,SEMMI INDOKA SINCS ERRE!Majd anyuval kicsit össze morogtunk....Később mamám felhívta anyut,és anya szólt hogy vegyem fel a telefonját.Felvettem,majd vittem anyuhoz.
Anya megkérdezi:Ki az?
Én:Az anyád!Mama!
Na mami az "anyád" szón haragudott meg.
nagyon utálom magam,és egy utálatos dhögnek érzem emiatt magam....:'(((
Holnap át mennék hozzá beszélni..de nem tudom hogy nézzek a szemébe...:(
Ő is azt mondta hogy nem ezt érdemli tőlem,mert tényleg sokat tesz értem
Gondolom olyan 10 éves lehet a kérdező, ebben a korban ha jól rémlik, még érzékenyebbek a gyerekek. Tök felesleges ezen ennyit túrázni, családokban előfordul az ilyen, és még fog is. Mondd meg neki, hogy nem úgy gondoltad, nem akartad megbántani, esetleg ajánld fel neki a segítséged valamiben. Szerintem ő is ismer téged, kétlem, hogy sokáig aggódna emiatt.
Legyél egy kicsit erősebb, mert ha mindig ennyit szenvedteted magad, mikor megbántasz egy hozzád közelálló személyt, sosem lesz nyugodt életed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!