Rossz családi háttér? 17/L infó hosszú szerintetek normalis?
Sziasztok..
Nem vagyok egy okos lány és kicsit lusta is vagyok (dolgozni itthon) (takarítás) de amit tudok azt meg csinálom.
Tegnap nagy takarítás volt a házban:én a fürdőd takarítottam..
Namost van egy nagybáttyám és sokat kritizál engem.Tegnap ivott és megvert mert a 35 éves koszt nem bírtam levakarni a vas kádról!
Itthon a nagyszülőkkel lakom,és le alacsonyítanak márr az egész önbizalmam elveszik folyton ordítanak és mindent tiltanak ...szerinteteek ez normális dolog?
Budapesten lakom a x kerületben,,,nem élk velünk de mindig at szokott jönni
anyukamek meghaltak auto balesetben 3 éve a nagyiekkal lakom
Milyen jogon ver meg a nagybátyád? Alap, hogy visszaütnék, aztán jöjjön csak a rendőrség! Őt viszik be kiskorú bántalmazásáért, te pedig csak önvédelemből ütsz.
Nagymamádék mit szólnak hozzá, hogy ő megver? Ki is dobnám az utcára, főleg ha még piás is.
Szerintem ez itt a legnagyobb baj, hogy iszik. Azon nem tudsz segíteni.
Mi az, hogy megver a nagybátyád, ráadásul a saját otthonodban, olyan dolog miatt, amihez semmi köze? És a nagyszüleid nem szólnak semmit erre sem?
Én amint tudnék, elköltöznék és vissza sem néznék. Keress diákmunkát, próbálj spórolni annyit, hogy 18 évesen kivehess egy szobát vagy kollégiumba mehess.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!