Igaza van a nagyszüleimnek, hogy túlságosan felnőttes a viselkedésem?
szerintem nagyon jól gondolkodol, a helyedben orvosnak mennék..
már alapiskolás korom óta én is orvos szeretnék lenni, most vagyok harmadéves.
Ne add fel, nehéz lesz, de ráérsz még a felvételin gorcsolni.
élvezd ki a szabadidodet, a gimnáziumot, mert az az ido már nem fog visszajonni.. =)
sok sikert =)
Szerintem jó, hogy vannak terveid, mert a gimisek 90%-a csak "talán" vagy "lehet" hogy lenni akar valami, amúgy meg fogalma sincs és érettségi előtt kezd pánikolni.
Még bőven változtathatsz a terveden, lehetsz mikrobiológus, gyógyszerész, állatorvos, de akár festőművész vagy régész is. Lehet útközben változtatni, az emelt óraszámú tárgyakat fel lehet venni később, ha más terved lenne (nálunk 11.-ben lehetett).
Ezek mellett természetesen lehetsz még bőven gyerek, de valljuk be, az mamád első kérdése ha találkoztok, nagy valószínűséggel az, hogy "hogy megy a suli?". Ez tölti ki a gyerekek idejének nagy részét és meghatározza, hogy mit csinálnak a hátralévő életükben. Szóval nem korai ezen gondolkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!